Skip navigation

De beste matchmaking datingsites vinden

Het lijkt haar leuk om naar New York te verhuizen, hij wil er slechts een paar week blijven. Zij is erg speels, maar hij is veel te vatbaar… Herken je je hierin? Als je gaat daten kun je de ideale partner vinden dankzij het doen van tests waarmee gekeken wordt of je bij elkaar past. Ook al zal het nooit 100% bij elkaar passen, het zorgt er in ieder geval voor dat je gematcht wordt met mensen die wel veel gemeen hebben met je. Een goede manier om te kijken of je een nieuwe partner kunt vinden en bovendien vergroot het je kansen. De beste relaties staan hier op je te wachten! Ontdek de beste datingwebsites van Nederland in 2020 om ook een relatie te vinden.

Read more
Read less
site
sterke punten
Redactiescore
aantal leden
gebruikersscore

Parship.nl

 • De nr. 1 in serieuze relaties
 • Hoge succeskans: 1 op de 3 vindt hier een partner
 • Matching op basis van een unieke persoonlijkheidstest
9.8 / 10
[ Onze analyse ]
550'000 singles
ideale leeftijd30-70

Cupid

 • Een leuke website met veel toffe en gezellige daters.
 • Dit kun je eerst testen door gebruik te maken van een 3-daagse gratis proef periode.
9.5 / 10
[ Onze analyse ]
150'000 singles
ideale leeftijd+18

Ourtime

 • Dating voor singles boven de 50
 • Ontmoet onze members persoonlijk tijdens onze Activiteiten
 • Gecontroleerde profielen en Customer Care
9.3 / 10
[ Onze analyse ]
300'000 singles
ideale leeftijd50+

ELITEDATING

 • Datingsite voor singles met niveau
 • 1500 nieuwe leden per week
 • Wetenschappelijke matchmaking gebaseerd op jouw persoonlijkheid en voorkeuren
8.9 / 10
[ Onze analyse ]
500'000 singles
ideale leeftijd35+

Lexa

 • Events bij jou in de buurt
 • Geverifieerde profielen die bij jouw criteria passen
 • Lexa Badges: herken serieuze vrijgezellen in één oogopslag
8.3 / 10
[ Onze analyse ]
350'000 singles
ideale leeftijd25-45

Blijvende relaties

Online dating groeit de laatste jaren steeds verder en is dan ook steeds succesvoller. Het is nu een populaire manier om liefde te vinden in ons soms krankzinnige leven. Er zijn een heleboel tools die je helpen bij het vinden van de perfecte partner en de laatste jaren worden deze steeds beter gemaakt. Hoewel het dus allemaal goed is dat het zo snel groeit, kan het ook lastig zijn om een datingsite te vinden die past bij jou. Het kan soms voelen als een doolhof: meer keuzes om te maken, meer mogelijkheden en ook meer concurrentie. Dankzij onze ranking wordt dit probleem al een stuk minder groot en helpt het je bij het vinden van een site die voldoen aan je verwachtingen zodat de kans op het vinden van een match ook groter is. Datingsites bieden verschillende mogelijkheden en je moet zeker weten dat je je registreert bij de juiste datingsite als je zoekt naar mensen die dezelfde interesses hebben als jij, of het nou gaat om een serieuze relatie, een vriendschap of gewoon casual liefde. Dankzij onze geselecteerde sites kun je kijken wat het beste is voor jou. De websites die hier worden genoemd zijn getest door onze experts en zijn geslaagd met vlag en wimpel. Het is en blijft natuurlijk wel subjectief en het kan voorkomen dat jij een site helemaal niet zo prettig vindt. We hebben een ranking die gebaseerd is op criteria waaraan goede datingsites moeten voldoen. Als je heel gevoelig bent of een romantische ziel hebt dan is het gemakkelijk om iemand te vinden op een datingsite die precies hetzelfde heeft als jij. Ben je klaar om met het avontuur te starten?

De perfecte match vinden

Hou je van romantische films of zie je liever een horrorfilm? Rap, raggae of metal? Wil je naar IJsland of ga je liever naar een warm land? Je smaak, emoties en voorkeuren zijn ook uniek en belangrijk om mee te nemen bij het daten. Ze zorgen ervoor dat jij de persoon bent die je bent. Gelukkig zijn er genoeg mensen die vaak dezelfde voorkeuren hebben op dezelfde gebieden, maar nu is het nog een kwestie van deze mensen vinden. Onthou ook dat deze mensen op zoek zijn naar hetzelfde als jij: het ontmoeten van iemand zoals jij zodat je iets kunt starten samen. Of dit nou een vriendschap is of dat het verder gaat dan dat en er sprake is van liefde. We genieten er allemaal van om een partner te hebben die met ons kan discussiëren en die dingen op een andere manier bekijkt maar we willen ook iemand die het met je eens is over bepaalde dingen. Als je dezelfde normen en waarden hebt, kom je al een heel eind samen. Het is soms een klein detail, maar het heeft wel een grote impact op je leven wanneer je deze deelt met een ander. Je kunt denken aan gelijkheden op het gebied van eten of dat je het beide leuk vindt om op een regenachtige zondag lekker in bed te blijven liggen. Deze zijn net zo belangrijk als het delen van een bepaalde mening over politiek of het geloof. Je zal merken dat de websites die wij hebben uitgekozen, websites zijn die kwalitatief goed zijn en goede profielen hebben. Het is een goede manier om leuke en vriendelijke mensen te leren kennen. Sommige mensen zullen je vriend worden, anderen kunnen misschien wel je partner en ware liefde voor het leven worden.

Vragen en een datingprofiel

Heb je de site gevonden die bij jou past dankzij de selectie die wij hebben gemaakt? Geweldig! Je avontuur staat op het punt om te beginnen. Als je wil dat dit avontuur op een zo goed mogelijke manier begint, is het wel handig om een aantal dingen te onthouden. Het eerste is je profiel. Als je een serieuze relatie wilt, vergeet dan je profiel niet. Je profiel bepaalt voor een groot deel hoe het hele avontuur voor je gaat zijn, dus denk goed na over wat je er wel en niet op zet. Er zijn twee dingen die erg belangrijk zijn bij het hele avontuur van daten. Je moet veel aandacht steken in je profielfoto en de beschrijving van je profiel. Hoe completer je profiel is, hoe groter de kans dat aantrekkelijke mensen ook dezelfde interesses hebben als jij! Een spannende reis staat voor je klaar. Het is belangrijk om vragenlijsten in het begin in te vullen om je profiel zo compleet mogelijk te maken. Je vult hier onder andere je interesses in en ook hoe je in het leven staan. Denk daarbij ook aan wat je zoekt in een relatie en vergeet ook niet het geloof te vermelden. Als deze informatie allemaal verzameld is dankzij de vragenlijsten, is het tijd om de matchmaking machine aan het werk te laten gaan en de magie te laten gebeuren! Het vinden van een relatie online is een hele leuke gebeurtenis!

Read more
Read less

De beste gerechten voor je eerste date diner

Eten en verleiding gingen altijd al hand in hand samen. Een bekende gezegde is dat liefde door de maag gaat. Ondanks dat Mexicaans eten altijd wel een goede keuze was voor je eerste date diner, lijkt het er nu op dat de tijden zijn veranderd en dat singles nu liever[...]

Kan je hond jou helpen om een date te scoren? Elite Dating zegt “ja”!

Honden zijn de beste vrienden van een man! Huisdieren zijn loyaal en ontzettend aanhalig. Ze kunnen ook je beste bondgenoot worden wanneer het op datingaankomt. Sterker nog, tegenwoordig vinden veel huisdier-eigenaren de liefde dankzij hun kleine pluizige vriend. Sommige singles ontmoeten mensen wanneer ze hun hond aan het uitlaten zijn[...]

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.