Skip navigation

Cupid Review

Laatste update: maart 13, 2024 door Tess

Cupid.nl is een datingsite voor vrijgezelle mannen en vrouwen in Nederland. Het is een online platform waar je met leuke singles uit jouw buurt kunt chatten om zo een stap dichterbij je potentiële partner te komen.

Is Cupid een serieuze datingsite waar je echte connecties kunt maken of is het een website voor daters die meer op zoek zijn naar een nachtje plezier? Kom er snel achter in de onderstaande review.

Cupid: Hoe werkt het?

Om de datingpool van Cupid te betreden dien je je eerst aan te melden. Registreren is gratis. Om te beginnen vul je een korte en toegankelijke vragenlijst in. Je beantwoordt de basics zoals je leeftijd, je email adres, je locatie en je geeft aan naar wat voor soort partner je op zoek bent.

Nadat je deze gegevens hebt ingevuld moet je account eerst nog geverifieerd worden. Dit gebeurt per email. Je ontvangt een link met de vraag of het klopt dat je lid bent geworden van Cupid. Zo ja, klik je op de activeringslink in de mail en voilà, de zoektocht naar je nieuwe partner kan officieel beginnen.

Wanneer je geverifieerd bent is het tijd om je profiel te voorzien van wat meer informatie. Er is ruimte om wat meer in detail te treden over hetgeen waar je naar op zoek bent en wat je verwachtingen zijn. Ook kun je wat meer foto’s toevoegen aan je profiel.

Op het platform van Cupid zijn er twee manieren om een potentiële match te vinden.

Je kunt gebruik maken van de geavanceerde zoekopties zodat je een lijst te zien krijgt van potentiële matches die aan jouw zoekopdracht voldoen of je kunt een match vinden via de ‘Like Gallery’.

De Like Gallery is een spel dat je kunt vergelijken met Tinder en werkt op basis van het swipen van profielen. Je krijgt random profielen te zien en bepaald zelf of je deze ‘liked’ of weg swiped. Als je elkaar beide liked ontstaat er een ‘match’ en kun je in een privégesprek met elkaar chatten. Deze chat kun je wel alleen activeren als je een Premium Lidmaatschap hebt afgesloten.

De datingsite uittesten

Cupid beloofd een leuk en gezellig platform voor vrijgezelle die nieuwe vriendschappen willen sluiten, willen flirten en willen daten.

Nadat we de service en diensten die Cupid aanbiedt hebben gebruikt hebben we ondervonden dat het een heel interactief platform is waar je in aanraking komt met veel leuke matches.

Verschillende functies en kenmerken van Cupid

Er zijn een aantal kenmerken die je zonder lidmaatschap kunt gebruiken. Een aantal van deze kenmerken zijn: Een profiel creëren, laten zien dat je geïnteresseerd bent door een knipoog te versturen in de ‘Like Gallery’ en profielen bekijken.

 

Als je gebruik wilt maken van de extra functies dien je een Premium abonnement af te sluiten. Als je een premium lid bent dan kun je de volgende acties ondernemen:

  • Toegang tot een ongelimiteerd aantal chats
  • Alle foto’s in ware grote bekijken
  • Gebruik maken van geavanceerde zoekopties
  • Dating advies inwinnen van onze specialisten
  • Foto’s en filmpjes delen in de chats
  • Genieten van een tevredenheidsgarantie

Is Cupid Gratis

Je kunt je gratis aanmelden. Om gebruik te maken van de geavanceerde opties zoals de Like Gallery dien je een Premium lidmaatschap af te sluiten.

Er is een 3-daagse proefperiode zodat je de website zelf kunt uittesten en kunt zien of het aansluit op jouw verwachtingen en wensen.

Cupid Prijzen en veiligheid

ABONNEMENT PRIJS PRIJS PER MAAND
1 Monat 19.90€ 19.90€
3 Monate 44.85€ 14.95€
6 Monate 59.70€ 9.95 €

Onderstaand kun je een gedetailleerde prijzenlijst vinden. Bij Cupid staat veiligheid voorop. Er is te allen tijde een team van vaste moderators die de profielen checken, keuren en ervoor zorgen dat deze voldoen aan de Cupid eisen. Heb je nog andere vragen? Kijk eens in de FAQ van Cupid, grote kans dat je daar je antwoord kunt vinden.

Hoe moet je jouw Cupid profiel verwijderen?

Als je niet langer gebruik wilt maken van de datingwebsite kan je deze heel makkelijk verwijderen. Log in en ga naar ‘instellingen’. Daar zie je een optie ‘Cupid profiel verwijderen’.

Cupid beoordeling: Onze mening

Voordelen Nadelen
Het lid worden is gratis, gebruikers zijn heel actief. Je kunt niet foto’s op ware grote bekijken en chatten met je matches van de ‘Like Gallery’ tenzij je Premium lid bent.

 

Cupid.nl is een leuke website met veel toffe en gezellige daters. Het is een website waar mensen op zoek zijn naar een echte connectie en een potentiële partner. Je kunt gratis lid worden en zelf bepalen of je een Premium lid wilt worden. Dit kun je eerst testen door gebruik te maken van een 3-daagse gratis proef periode.

 

 

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.