Skip navigation

Over ons

De laatste jaren zijn er steeds nieuwe datingsites bijgekomen. Hierdoor is het erg lastig geworden om te bepalen welke site voor singles het beste bij je past. Om deze reden hebben we besloten op deze site een duidelijk overzicht te geven van de verschillende datingsites. We proberen hiermee orde in de chaos te scheppen. Op rigoreuze en serieuze wijze hebben we een ranking gemaakt van de beste datingsites van Nederland en Vlaanderen in de hoop zo je romantische zoektocht wat te vereenvoudigen.

Uiteraard blijft het een subjectieve ranking, maar we zijn ervan overtuigd dat alle belangrijke, serieuze online datingsites vermeld zijn in ons klassement! Test en oordeel ons overzicht zelf. Klik op de verschillende links naar datingsites en lees alle reviews op onze site. Je zult snel je eigen mening kunnen vormen over welke datingsite je voorkeur heeft.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan vernemen we deze graag via een mailtje. Iedereen in ons team heeft in het heden of verleden al aan online daten gedaan en/of is nog steeds in een relatie die tot stand is gekomen via online daten. Ons doel is een duidelijk en pertinent overzicht te geven van singles sites op basis van gebruikerservaringen. We willen je dan ook verzoeken zelf je mening te geven over de datingsites (klik op de hartjes).

We hopen dat onze ranking van dating sites je helpt in je zoektocht en we wensen je dan ook leuke online ontmoetingen!

Ons team heeft veel datingsites getest. Uiteraard zijn de uitslagen soms enigszins beïnvloed door de persoonlijke voorkeuren van het testpanel. We staan daarom ook open voor je op- of aanmerkingen als je vindt dat een test een bepaalde datingsite geen recht doen. Veel plezier bij het bezoeken van de datingsites die we voor je hebben geselecteerd. Je kunt er profielen bezoeken, privéberichten versturen en zelfs chatten met vreemden om ze te leren kennen. We hopen dat je snel je droomprins(es) vindt!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.