Parship.nl Review

Laatste update: June 12, 2018 door Tess

Parship is één van de eerste grote datingsites in Nederland. De persoonlijkheidstest om singles te matchen aan elkaar is vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard. Parship biedt hiermee de hoogste kans om een leuke nieuwe relatie te vinden!

Parship: Hoe werkt het?

Na aanmelding start je met een uitgebreide persoonlijkheidstest. Op basis van je antwoorden word je gematcht aan singles die bij jou passen in een leuke relatie. Het matchingsysteem is complex en kijkt naar al jouw karaktereigenschappen die er toe doen in relaties. Dat het werkt is zeker, 1 op de 3 personen die ingeschreven staan, vindt een leuke relatie via Parship!

Hoewel Parship je helpt om met mensen in contact te komen die volgens hun matching bij je passen, kun je ook helemaal zelf zoeken naar leuke dates! Er zijn vele mogelijkheden met betrekking tot een partner vinden op dit netwerk. Je hoeft jezelf niet te limiteren door alleen in Nederland te zoeken, maar je kan je zoektocht ook uitbreiden tot aan heel Europa. Niet alleen partner-suggesties en likes zijn er voor je om je zoektocht makkelijker te maken, maar je hebt ook de zogeheten “Fun-Questions” om contact te maken met potentiële partners. Met vier vragen kan je hiermee uitvinden of je elkaar als partners in het dagelijkse leven zult begrijpen. Op deze manier kan je gemakkelijk en relaxed contact maken met vrijgezellen, en doe je dit op een leuke manier!

Wij raden je ook aan om een kijkje te nemen op de Parship-blog voor tips met betrekking tot een partner vinden, daten en liefde in het algemeen met veel informatie over online dating.

Parship testen

Na Parship getest te hebben, zijn wij tot de conclusie gekomen dat Parship heel makkelijk en leuk in de gebruik is. Het allerbelangrijkste hierbij is dat Parship zeer effectief is in het vinden van vrijgezellen met dezelfde passies en interesses.

Wat Parship gebruikers gemeen hebben is dat zij, net zoals jij, serieus zijn over hun intentie om een nieuwe partner te vinden.

Belangrijkste functies

De belangrijkste kenmerken van Parship zijn:

  • Hoge succeskans: zeker 1 op 3 leden vindt een relatie
  • De Nr. 1 datingsite voor hoger opgeleiden
  • De veiligste datingsite van Nederland
  • Betrouwbaar, al actief sinds 2003
  • Lid van Thuiswinkel en Veilig Daten Keurmerk
  • Contactgarantie – minimaal 5 contacten*
  • Gratis advies singlescoach
  • Gratis uitgebreide persoonlijkheidstest
  • Gratis inschrijven

Parship tarieven

Abonnement Prijs Prijs per maand
6 maanden 149.70 EUR 24.95 EUR
12 maanden 209.40 EUR 17.45 EUR
24 maanden 274.80 EUR 11.45 EUR

Betrouwbaarheid en veiligheid

Veilig daten staat hoog in het vaandel van Parship. Nieuwe leden krijgen gratis advies hoe ze het meest uit hun profiel kunnen halen. Er is een singlescoach aan wie je vragen kunt stellen. Ook zorgt Parship dat mensen met ongepast gedrag verwijderd worden! Kortom, er is geen datingsite zo veilig als Parship.

Parship beoordeling: Onze mening

VOORDELEN
NADELEN
Gratis registratie

Zeer effectieve matchmaking system

Gebruikers zijn zeer actief

Hoge success ratio

1 op de 3 leden vindt bij ons een partner via Parship

Zeer handige app voor Android en iOS

Je kan niet alle foto’s bekijken tenzij je een Premium-lid bent

Parship is een van de meest betrouwbare en effectieve dating sites voor nette vrijgezellen in heel Nederland. Het is vooral ideaal voor 30 jarige vrijgezellen die op zoek zijn naar een levenspartner. De website staat bekend om de hoge kwaliteit van de gebruikersprofielen. Dus als jij lid wilt worden van een gemeenschap met serieuze en ambitieuze vrijgezellen, is Parship de juiste dating site voor jou!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.