Skip navigation

Parship Review

Laatste update: januari 9, 2024 door Tess

Parship is één van de eerste grote datingsites in Nederland. De persoonlijkheidstest om singles te matchen aan elkaar is vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard. Parship biedt hiermee de hoogste kans om een leuke nieuwe relatie te vinden!

De datingsite is in Nederland gelanceerd in 2003 en sinds die tijd hebben duizenden Nederlandse singles gebruik gemaakt van de service met als doel het vinden van een serieuze relatie.

De reden van het succes van datingsites als Parship is vooral hun belofte een serieuze match te vinden voor hun klanten. Momenteel vindt een op drie gebruikers liefde via datingsites als Parship!

Is Parship de beste datingsite in Nederland?

In ons Parship review zullen wij, Best Dating Sites in Nederland, jou alle relevante informatie verschaffen over Parship en alle voor- en nadelen op een rijtje zetten.

Wij zullen onder andere het volgende behandelen:

Parship: Hoe werkt het?

Gratis lidmaatschap

Aanmelden bij Parship is gratis!

Wanneer je je hebt aangemeld bij Parship, kan je inloggen door je e-mailadres te gebruiken of door Parship een connectie te laten maken met Facebook.

Na aanmelding start je met een uitgebreide persoonlijkheidstest. Op basis van je antwoorden word je gematcht aan singles die bij jou passen in een leuke relatie. Het matchingsysteem is complex en kijkt naar al jouw karaktereigenschappen die er toe doen in relaties. Dat het werkt is zeker, 1 op de 3 personen die ingeschreven staan, vindt een leuke relatie via Parship!

Mensen ontmoeten

Hoewel Parship je helpt om met mensen in contact te komen die volgens hun matching bij je passen, kun je ook helemaal zelf zoeken naar leuke dates! Er zijn vele mogelijkheden met betrekking tot een partner vinden op dit netwerk. Je hoeft jezelf niet te limiteren door alleen in Nederland te zoeken, maar je kan je zoektocht ook uitbreiden tot aan heel Europa. Niet alleen partner-suggesties en likes zijn er voor je om je zoektocht makkelijker te maken, maar je hebt ook de zogeheten “Fun-Questions” om contact te maken met potentiële partners. Met vier vragen kan je hiermee uitvinden of je elkaar als partners in het dagelijkse leven zult begrijpen. Op deze manier kan je gemakkelijk en relaxed contact maken met vrijgezellen, en doe je dit op een leuke manier!

Parship blog: date tips

Wij raden je ook aan om een kijkje te nemen op de Parship-blog voor tips met betrekking tot een partner vinden, daten en liefde in het algemeen met veel informatie over online dating.

>> Test Parship Gratis! <<

Parship in getallen

 • 100.000 berichten worden iedere dag verstuurd. Parship gebruikers zijn erg actief in het ontmoeten van nieuwe mensen en in het versturen van privéberichten. Duizenden likes, ijsbrekers en berichten worden verstuurd op maandelijkse basis.
 • Balans van single mannen en vrouwen. Bij datingsites als Parship is er een goede balans tussen mannen en vrouwen. Momenteel zijn van de gebruikers 52% vrouw en 48% man.
 • 38% kans op succes. Een op de drie singles vindt een potentiële partner via Parship.
 • Een geweldige omgeving voor singles ouder dan dertig. Parship opent deuren voor iedere single die op zoek is naar een relatie op de lange termijn, maar zij focust zich vooral op singles ouder dan dertig. Zo’n 76% van de gebruikers van Parship is ouder dan dertig. De gemiddelde gebruiker is tussen de 30 en 55 jaar oud.

parhsip nl feiten

Parship app

Je kunt de datingsite gebruiken terwijl je onderweg bent.

De Parship app biedt gebruikers de kans om altijd en overal nieuwe mensen te ontmoeten!

Belangrijke eigenschappen van de Parship app:

 • Bekijk de profielen van jouw contacten en suggesties voor partner
 • Bekijk de resultaten van jouw persoonlijkheidstest
 • Stuur likes en ijsbrekers
 • Ontvang pushberichten
 • Pas je profiel en persoonlijke voorkeuren aan

Als je premium bent, heb je ook de volgende mogelijkheden met de app:

 • Lees en verstuur ongelimiteerd berichten van en aan singles
 • Bekijk alle foto’s
 • Gebruik de geavanceerde zoekmachine

Het testen van datingsites: proeftijd

Na Parship getest te hebben, zijn wij tot de conclusie gekomen dat Parship heel makkelijk en leuk in de gebruik is. Het allerbelangrijkste hierbij is dat Parship zeer effectief is in het vinden van vrijgezellen met dezelfde passies en interesses.

Wat Parship gebruikers gemeen hebben is dat zij, net zoals jij, serieus zijn over hun intentie om een nieuwe partner te vinden.

Belangrijkste functies

Parship biedt een groot aantal gereedschappen om het ijs te breken en om contact te maken met andere gebruikers.

Denk aan dingen als het creëren van je profiel, profielfoto’s toe te voegen en het maken van een persoonlijkheidstest.

Sommige gereedschappen vereisen wel betaling.

De belangrijkste kenmerken van Parship zijn:

 • Hoge succeskans: zeker 1 op 3 leden vindt een relatie
 • De Nr. 1 datingsite voor hoger opgeleiden
 • De veiligste datingsite van Nederland
 • Betrouwbaar, al actief sinds 2003
 • Lid van Thuiswinkel en Veilig Daten Keurmerk
 • Contactgarantie – minimaal 5 contacten*
 • Gratis advies singlescoach
 • Gratis uitgebreide persoonlijkheidstest
 • Gratis inschrijven

Parship kosten

Parship biedt abonnementen aan in verschillende prijsklasses. Je kan de premium services proberen voor zes, twaalf of vierentwintig maanden.

Hoe langer je jezelf opgeeft voor het premium abonnement, hoe goedkoper je maandelijkse kosten zullen worden.

Hieronder is een tabel met Parship kosten.

Abonnement Prijs Prijs per maand
6 maanden 269.40 EUR 44.90 EUR
12 maanden 478.80 EUR 39.90 EUR
24 maanden 597.60 EUR 24.90 EUR

Betrouwbaarheid en veiligheid

Veilig daten staat hoog in het vaandel van Parship. Nieuwe leden krijgen gratis advies hoe ze het meest uit hun profiel kunnen halen. Er is een singlescoach aan wie je vragen kunt stellen. Ook zorgt Parship dat mensen met ongepast gedrag verwijderd worden! Kortom, er is geen datingsite zo veilig als Parship.

Hoe verwijder je jouw profiel op Parship?

Als je Parship niet meer wilt gebruiken en je jouw profiel wilt verwijderen, ga dan naar profielinstellingen en klik op de knop ‘verwijder mijn account’.

Om jouw account in zijn geheel te verwijderen, word je gevraagd je wachtwoord nog eenmaal in te voeren.

Hoe verwijder je jouw premium subscriptie op Parship?

Een van de dingen waar je rekening mee moet houden als je Parship gaat gebruiken is dat als premium gebruiker je abonnement automatisch wordt verlengd.

Om dit te voorkomen dien je een e-mail te versturen naar Parship of de klantenservice te bellen met een formulier waarin je uitlegt wat de reden is dat je wilt stoppen met de premium service.

Parship ervaringen: Onze mening

VOORDELEN
NADELEN
Gratis registratie

Zeer effectieve matchmaking system

Gebruikers zijn zeer actief

Hoge success ratio

1 op de 3 leden vindt bij ons een partner via Parship

Gebruikers balans: 52 % vrouw / 48 % mans

Blog en forum met date tips

Zeer handige app voor Android en iOS

Je kan niet alle foto’s bekijken tenzij je een Premium-lid bent

Premium abonnementen worden automatisch verlengd

Om je abonnement op te zeggen, moet je contact opnemen met het team van Parship

Parship is een van de meest betrouwbare en effectieve dating sites voor nette vrijgezellen in heel Nederland. Het is vooral ideaal voor 30 jarige vrijgezellen die op zoek zijn naar een levenspartner. De website staat bekend om de hoge kwaliteit van de gebruikersprofielen. Dus als jij lid wilt worden van een gemeenschap met serieuze en ambitieuze vrijgezellen, is Parship de juiste dating site voor jou!

parship nederlands succes

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.