Skip navigation

De beste vertaling serieuze datingsites vinden

Ben jij op zoek naar een romantisch avontuur, een levenspartner of misschien een vriend waar je op kunt rekenen? Je hebt nooit veel succes gehad in je zoektocht naar een beetje romantiek in de wirwar van online datingsites?
Wij zijn hier om jou te helpen.
We zijn ons bewust van het feit dat het aantal datingsites op het internet enorm toeneemt en dat het best moeilijk is te kiezen welke de beste is. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de beste datingsites in Nederland.
Bekijk ze eens rustig, en pik er eentje uit, die het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Read more
Read less
site
sterke punten
Redactiescore
aantal leden
gebruikersscore

Parship.nl

 • De nr. 1 in serieuze relaties
 • Hoge succeskans: 1 op de 3 vindt hier een partner
 • Matching op basis van een unieke persoonlijkheidstest
9.8 / 10
[ Onze analyse ]
550'000 singles
ideale leeftijd30-70

Cupid

 • Een leuke website met veel toffe en gezellige daters.
 • Dit kun je eerst testen door gebruik te maken van een 3-daagse gratis proef periode.
9.5 / 10
[ Onze analyse ]
150'000 singles
ideale leeftijd+18

Lexa

 • Events bij jou in de buurt
 • Geverifieerde profielen die bij jouw criteria passen
 • Lexa Badges: herken serieuze vrijgezellen in één oogopslag
9.3 / 10
[ Onze analyse ]
350'000 singles
ideale leeftijd25-45

ELITEDATING

 • Datingsite voor singles met niveau
 • 1500 nieuwe leden per week
 • Wetenschappelijke matchmaking gebaseerd op jouw persoonlijkheid en voorkeuren
8.9 / 10
[ Onze analyse ]
500'000 singles
ideale leeftijd35+

Ourtime

 • Dating voor singles boven de 50
 • Ontmoet onze members persoonlijk tijdens onze Activiteiten
 • Gecontroleerde profielen en Customer Care
8.3 / 10
[ Onze analyse ]
300'000 singles
ideale leeftijd50+

Alle ingrediënten om tot een serieuze relatie te komen zijn hier aanwezig

Online datingsites bieden de mogelijkheid andere mensen te leren kennen en te ontmoeten, die voorkeuren en levensstijl met jou gemeen hebben. Datingsites vormen een prima startplaats als je op zoek bent naar een vrijblijvende ontmoeting, een serieuze relatie of blijvende vriendschap.
Het is van groot belang precies de goede datingsite uit te kiezen, omdat dit soort websites zich heel algemeen opstellen in hun aanbod, of heel gericht zijn op een specifiek soort van dating. Met dat verschil in gedachten is onze rangschikking gebaseerd op serieuze websites in Nederland, die zich gespecialiseerd hebben mensen aan een degelijke en gemeende relatie te helpen, die bestemd is voor de lange duur.
Een serieuze man is nu in staat beschikbare vrouwen te vinden, die er voor willen gaan en alleenstaande vrouwen kunnen een serieuze man vinden. als men maar kiest voor een datingsite, die bij hun past.

Het is essentieel jezelf in te schrijven in de, voor jou, juiste datingsite, als je op zoek bent naar een zielemaatje. Helaas is het vaak zo, dat de meeste datingsites gelijksoortige kenmerken bezitten, maar juist de manier waarop die kenmerken en communicatiegereedschappen zijn opgebouwd en tot uiting komen op de site, zijn van grote invloed op je kansen op succes en plezier!
Je moet wel in gedachten houden dat niet alle datingsites van goede kwaliteit zijn en dat onze lijst niet alle datingsites bevat. We hebben slechts een representatieve ranking opgesteld van de beste en meest serieuze datingsites in Nederland, de sites die echt hulp bieden bij het vinden en vaststellen van relaties voor de lange duur.

Het vinden van liefde wordt met onze lijst een stuk makkelijker!

Je hebt nu de eerste stap gemaakt naar het vinden van de beste datingsite voor jou: als je eenmaal onze rangschikking hebt geanalyseerd, wordt het een gemakkelijker jouw nieuwe liefde te vinden!
Deze sites zijn uitgekozen op basis van een aantal strenge criteria en al deze tests zijn anoniem uitgevoerd door ons team van experts. Zo hebben ze de sites bekeken op de manier waarop je door de site heen kunt lopen( navigatie), de kwaliteit van de profielen, de manier waarop je kunt reageren en natuurlijk in hoeverre men gefocust is om voor jou serieuze contacten aan te bieden. Al deze factoren zullen van het hoogste niveau moeten zijn, en zijn dan ook aanwezig in onze rangschikking.
Als je een alleenstaande vrouw bent, op zoek naar die ene speciale persoon, dan zul je snel vallen voor een man, die een dergelijke vrouw zoekt. Zo simpel is dat. Koppeling, overeenkomsten, communicatie en prikkeling: dat zijn de belangrijkste elementen van een dating website.

We hebben ons vooral gericht om die websites te selecteren, die profielen laten zien van de hoogste kwaliteit, omdat we in de overtuiging zijn dat kwaliteitsprofielen sleutelelementen zijn voor datingsites met de hoogste standaard. Wij raden ook aan op zoek te gaan naar goed geformuleerde, volledige en serieuze profielen, omdat dat een betrouwbaar teken is dat de gebruikers het daadwerkelijk menen.

Er was eens een serieuze vrouw op zoek naar een serieuze man…

Serieuze man zoekt alleenstaande vrouw, man zoekt vrouw…dat zijn de meest voorkomende zoektermen als mensen uitkijken op het internet naar vriendschap, relaties en romantiek. Je hebt misschien het web al afgestruind en ontdekt, dat het nog niet zo gemakkelijk is de meest interessante datingsites eruit te filteren.
Onze rangschikking bied je de mogelijkheid te vinden waar je precies naar zoekt: serieuze datingsites, die gespecialiseerd zijn in mensen op zoek naar een relaties met gelijkaardige andere alleenstaanden. Alleenstaanden die een echte, volwassen en blijvende relatie willen vinden.
Onze rangschikking is gecreëerd op basis van de meest strikte criteria en we zijn ervan overtuigd dat het jou kan helpen in jouw streven.
Samengevat hangt het nu geheel van jou af hoe jij wenst een nieuwe liefde in je leven te vinden.

Serieuze websites zijn tegenwoordig zo opgebouwd dat ze verantwoordelijk zijn voor, tot op de dag van vandaag, miljoenen koppels. Vergeet voor nu de langdradige zoektochten op het internet en de vervelende en van streek makende probeersels op verschillende datingsites, want om je nog verder te helpen in je keuze van site hebben we diepgaande analyses en recensies bijgevoegd van elke datingsite in onze lijst. Op basis van al deze aangeboden gegevens hopen we dat je een bewuste en goed geïnformeerde keuze kunt maken.
Wij hebben veel ervaring in dit veld en zijn blij deze met jou te kunnen delen.

Tenslotte hebben we een blog toegevoegd, waarin we allerlei handleidingen en tips aanbieden om je nog beter te kunnen helpen in je zoektocht naar een serieuze relatie en je eerste afspraakje kan al snel realiteit worden! Nu is het alleen aan jou het een en ander uit te proberen en de juiste keuzes te maken, die jou de alleenstaande man of vrouw van je dromen zal laten vinden.
Het vinden van liefde online is niet langer een onmogelijke missie. Ontdek het!

Read more
Read less

De beste gerechten voor je eerste date diner

Eten en verleiding gingen altijd al hand in hand samen. Een bekende gezegde is dat liefde door de maag gaat. Ondanks dat Mexicaans eten altijd wel een goede keuze was voor je eerste date diner, lijkt het er nu op dat de tijden zijn veranderd en dat singles nu liever[...]

Kan je hond jou helpen om een date te scoren? Elite Dating zegt “ja”!

Honden zijn de beste vrienden van een man! Huisdieren zijn loyaal en ontzettend aanhalig. Ze kunnen ook je beste bondgenoot worden wanneer het op datingaankomt. Sterker nog, tegenwoordig vinden veel huisdier-eigenaren de liefde dankzij hun kleine pluizige vriend. Sommige singles ontmoeten mensen wanneer ze hun hond aan het uitlaten zijn[...]

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.