EliteDating Review

Laatste update: July 27, 2018

EliteDating is een datingsite die koppelt op basis van je persoonlijkheid en affiniteiten. Je vult een persoonlijkheidstest in en geeft je voorkeuren in een partner aan. Deze persoonlijkheidstest heeft EliteDating samengesteld in samenwerking met een aantal relatiespecialisten.

Inschrijving is gratis, evenals het invullen van de persoonlijkheidstest en het zien van je eerste paar matches. Daarna is het mogelijk een premium account aan te vragen. Dit kost 19,90 euro per maand als je hem op jaarbasis kiest, of 29,90 euro per 6 maanden. EliteDating specialiseert in hogeropgeleiden. De slogan is dan ook “voor singles met niveau”. 76% van de leden is hoger opgeleid. De site is overzichtelijk en de persoonlijkheidstest erg pertinent en zal zeker helpen bij het vinden van de ideale partner.

EliteDating : Hoe werkt het?

Je wordt op basis van je persoonlijkheidstest en voorkeuren gekoppeld aan matches. Je hoeft niet zelf op zoek in de ledenbasis. De matches worden je op een presenteerblaadje gegeven! Dit scheelt veel tijd. Iedere match is in principe compatible met je. De uitgebreide vragenlijst van 283 vragen kost wat tijd. Als je druk bent, heb je dan ook de mogelijkheid je antwoorden tussentijds op te slaan. Zo kun je rustig al de vragen beantwoorden op het moment dat jou schikt. Deze methode garandeert dat er serieuze leden zijn, die allemaal de tijd hebben genomen de vragen te beantwoorden. De matching is dan ook erg efficiënt, want EliteDating beschikt over veel informatie.

3 punten over EliteDating

  • De verhouding mannen en vrouwen is in evenwicht; normaal is een groot gedeelte van de gebruikers die op de datingsites staan, mannelijke singles. Dit aantal vaak hoger dan van de vrouwen die een man zoeken. Maar EliteDating heeft in hun bestand een gelijk aantal mannelijke en vrouwelijke singles. 49% is vrouw en 51% is man.
  • Populair onder ambitieuze singles; er zijn datingsites die speciaal gericht zijn op een bepaald type single. EliteDating is gericht op personen met klasse die op zoek zijn naar een relatie voor het leven. De laatste jaren begint dit ook in Nederland aan populariteit te winnen. Gemiddeld per dag sluiten er zo’n 800.000 mensen zich aan bij een online netwerk op zoek naar een geliefde.
  • Singles met een academisch niveau; steeds meer mensen zoeken een ambitieuze partner die hoger onderwijs heeft gehad en een hoger professioneel niveau heeft. Op deze datingsite kun je met mannen en vrouwen in contact komen met een hoog opleidingsniveau; ongeveer 78% van haar gebruikers heeft een universitaire studie afgerond.

 

Belangrijkste functies

Om je match beter te leren kennen, zijn er allerlei ludieke tools op de website. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een leuke standaard of gepersonaliseerde vragenlijst naar je match te sturen. In korte tijd weet je van alles over hem of haar. Je hoeft dus niet diep na te denken hoe je het ijs kunt breken. Er is een gids met antwoorden op al je vragen over daten. Premium membership vanaf €19,90 per maand. EliteDating garandeert een minimum aantal contacten. Als je die niet behaalt, dan verlengt EliteDating gratis je premium abonnement. Dit wordt de “contactgarantie” genoemd. Hierbij garandeert EliteDating 10 contacten in geval van een 6-maanden abonnement en 20 contacten bij een jaarabonnement.

Met een betaald lidmaatschap kun je:

  • Alle foto’s van andere gebruikers zien
  • Onbeperkt berichten lezen en versturen
  • De app gebruikn
  • Tot wel 20 extra partner-aanbevelingen krijgen
  • Zien wanneer jouw berichten gelezen zijn

EliteDating Tarieven

ABONNEMENT
PRIJS PRIJS PER MAAND
3 maanden 179.70€ 59.90€
6 maanden 239.4€ 39.90€
12 maanden 298.80€ 24.90€

Betrouwbaarheid en veiligheid

Veiligheid en het beschermen van de privacy van gebruikers is de belangrijkste prioriteit voor het team van EliteDating. Het datingplatform maakt gebruik van een slim systeem om oplichters te herkennen en gebruikers het gevoel te geven dat zij veilig zijn wanneer ze gebruik maken van haar diensten.

Gebruikers kunnen ook mensen melden en/of blokkeren met wie zij geen contact willen. De website zal dan alle aspecten overwegen en als een bepaalde gebruiker de gedragscode overschrijdt, zal hem/haar de toegang tot de communicatie met de rest van de leden ontzegd worden.

EliteDating beoordeling: Onze mening

VOORDELEN
NADELEN
Erg gastvrije gemeenschap van ambitieuze vrijgezellen

Zeer effectieve matchmaking-technologie

Het heeft een intuïtieve website

Profielen worden gevalideerd door een bemiddelingsteam

Heel zinvol online tijdschrift met datingtips en -ideeën

App voor Android en iOs

Alleen premium gebruikers kunnen alle foto’s van andere gebruikers bekijken

EliteDating is geschikt voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie met een partner die ook hogeropgeleid is. De matches zijn kwalitatief vanwege de uitgebreide persoonlijkheidstest. Als je een premium-plus lidmaatschap kiest, kun je er voor kiezen dat alleen je matches (die over een premium account beschikken) je foto kunnen zien. Geen zorgen dus over privacy. Niemand zal per ongeluk op je profiel stuiten. Degene die je profiel en foto ziet heeft een goede kans je aanstaande levenspartner te zijn.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.