Alle datingsites

Parship.nl

Parship is één van de eerste grote datingsites in Nederland. De persoonlijkheidstest om singles te matchen aan elkaar is vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard. Parship biedt hiermee de hoogste kans om een leuke nieuwe relatie te vinden!

Lexa

Lexa is een toonaangevende datingsite in Nederland. Het exploiteert het grootste vrijgezellennetwerk van het land. Lexa is een algemene website die zijn diensten heeft uitgebreid, zodat u onder alle omstandigheden mensen kunt ontmoeten: de Lexa dating-app, geolocalisatie, special events, enz. U hebt zelf de sleutel in handen om een date te regelen.

Lexa: hoe werkt dat?

ELITEDATING

EliteDating is een datingsite die koppelt op basis van je persoonlijkheid en affiniteiten. Je vult een persoonlijkheidstest in en geeft je voorkeuren in een partner aan. Deze persoonlijkheidstest heeft EliteDating samengesteld in samenwerking met een aantal relatiespecialisten.

Ourtime

Ourtime is een nieuwe datingsite die bestemd is voor volwassen singles. Deze singles krijgen een nieuwe kans op een persoon om liefde te delen en te geven, een persoon met dezelfde belangen en waarden.

Ourtime belooft een unieke ervaring voor mensen ouder dan 50 in het bezit van een jonge geest die op zoek naar de liefde zijn. Dit op een dynamische manier: modern en leuk.

De contacten op Ourtime vinden plaats op het platform zelf. Gebruikers kunnen elkaar ontmoeten door te chatten op het platform, maar dit ook door activiteiten die door Ourtime zelf worden georganiseerd.

Academic Singles

Mensen vullen elkaar aan wanneer ze overeenkomen in smaak en waarden.

De dating site Academic Singles, een toonaangevend platform voor hoogopgeleide Nederlandse singles op zoek naar romantiek, is het beste bewijs dat gelijke polen elkaar aantrekken. Leer dus meer over één van de Beste Dating Sites van Nederland!

De website is gespecialiseerd in het samenbrengen van alleenstaande mannen en vrouwen verspreid over Nederland, door rekening te houden met hun specifieke voorkeuren. Singles die actief op zoek zijn naar de liefde, hebben met Academic Singles een geweldige, dynamische gemeenschap getroffen.

De matchmaker heeft een geregistreerde persoonlijkheidstest die je in contact brengt met de meest compatibele kandidaten in je omgeving. Het doel is hierbij steeds om je te voorzien van de overeenkomstige middelen om uiteindelijk je perfecte match te vinden.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.