Alle datingsites

Parship.nl

Parship is één van de eerste grote datingsites in Nederland. De persoonlijkheidstest om singles te matchen aan elkaar is vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard. Parship biedt hiermee de hoogste kans om een leuke nieuwe relatie te vinden!

ELITEDATING

EliteDating is een datingsite die koppelt op basis van je persoonlijkheid en affiniteiten. Je vult een persoonlijkheidstest in en geeft je voorkeuren in een partner aan. Deze persoonlijkheidstest heeft EliteDating samengesteld in samenwerking met een aantal relatiespecialisten.

Lexa

Lexa is een toonaangevende datingsite in Nederland. Het exploiteert het grootste vrijgezellennetwerk van het land. Lexa is een algemene website die zijn diensten heeft uitgebreid, zodat u onder alle omstandigheden mensen kunt ontmoeten: de Lexa dating-app, geolocalisatie, special events, enz. U hebt zelf de sleutel in handen om een date te regelen.

Lexa: hoe werkt dat?

50liefde.nl

50liefde richt zich voornamelijk op de single ouderen mensen in de doelgroep vanaf 40 jaar. Leden van 50liefde zijn vooral op zoek naar een serieuze vriendschap of relatie. Vooral de laatste jaren schrijven ouderen mensen zich massaal in op een datingsite. 50liefde.nl is dan ook speciaal voor die doelgroep . 1 op de 3 mensen vind een partner en bij een premium comfort abonnement heb je 100% contactgarantie.

Pepper.nl

Pepper.nl is een vrij jonge datingsite. Dit is te merken aan de manier waarop sociale media en met name Facebook in de site zijn verwerkt. Pepper is bedacht door een groep van 5 online daters die de bestaande datingsites niet meer van deze tijd vonden. Ze hebben input gevraagd aan andere online daters. Zo is Pepper.nl tot stand gekomen.

be2.nl

be2 is een datingsite die matcht op basis van affiniteit, ofwel matchmaking. be2 is een relatie site die zich alleen richt op langdurige en serieuze relaties. De leeftijdsgroep gaat van 40 tot 70. Het is belangrijk jezelf te zijn op de be2 datingsite.