Skip navigation

Inspiratie voor Valentijnsdag: Uit deze studie blijkt dat vriendelijkheid de meest aantrekkelijke eigenschap is

Laatste update: februari 14, 2018

Valentijnsdag komt met rasse schreden dichterbij, een fantastische tijd voor eerste dates, romantische avonden en attente cadeaus.

Jij wilt vast, net als veel andere singles, deze Valentijnsdag de perfecte date beleven waarbij je jouw match helemaal wilt betoveren. Daarom willen we je de resultaten uit deze studie, uitgevoerd door EliteSingles, absoluut niet onthouden.

Heb jij een Valentijns date gepland en wil je er het allerbeste uithalen? Je geheime wapen is eenvoudige, oprechte vriendelijkheid.

De perfecte Valentijnsdag, met de perfecte match

De studie van EliteSingles bevestigt het: ‘De belangrijkste eigenschap bij het zoeken naar een levenspartner is vriendelijkheid.’ De studie werd uitgevoerd onder de 490.000 gebruikers van EliteSingles.

Maar, hoe kun je vriendelijkheid gebruiken om de liefde te vinden?

Valentijnsdag is de perfecte dag om liefde, respect en vriendelijkheid te vieren.

Ben jij een van de gelukkigen die aan de praat is geraakt met een potentiele match en hebben jullie besloten om komende 14 februari jullie eerste date te plannen om te kijken of er echte chemie is? Dan is het handig om te weten dat uit de studie van EliteSingles blijkt dat 81% van de vrouwen en 62% van de mannen vriendelijkheid als ongelofelijk belangrijk beschouwd als eigenschap in een partner. Ze verkiezen vriendelijkheid zelfs boven sexappeal, moraal en communicatie.

De top 3 eigenschappen van een perfecte valentijnsmatch

De uitgevoerde studie gaat nog verder en brengt nieuwe inzichten in de belangrijkste eigenschappen waar singles naar op zoek zijn in hun nieuwe partner.

  1. Vriendelijkheid
  2. Emotionele connectie
  3. Seksuele compatibiliteit

Als deze drie factoren kloppen, is een geslaagde date gegarandeerd!

Tijdens de studie stelde Salama Marine, relatiepsycholoog werkzaam bij EliteSingles, dat het wetenschappelijk bewezen is dat vriendelijkheid en vrijgevigheid de twee meeste belangrijke elementen zijn voor een langdurige relatie. Daarom willen wij jouw graag van harte uitnodigen om deze kwaliteiten te laten zien tijdens jouw date.

Valentijnsdag staat namelijk voor de deur en jij hebt nu het perfecte opstapje om een stabiele relatie aan te gaan. Misschien is jouw volgende date wel het begin van een geweldige tijd samen.
Dit jaar, kan Valentijnsdag, jóúw Valentijnsdag worden!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.