Skip navigation

Met deze profielfoto’s flirt je beter op een datingpagina

Laatste update: maart 15, 2018

Profielfoto’s zijn essentieel bij het online daten. Het is de eerste indruk die een persoon van jou krijgt. Op de sociale netwerken als Facebook en Instagram valt het op dat sommige foto’s meer likes krijgen. Hetzelfde speelt zich af op pagina’s waar mensen op zoek zijn naar hun ware partner. Volgens de Meetic-website zijn dit de foto’s die u in uw profiel moet opnemen:

  • Foto’s in de zomer: Acht van de tien singles voelen zich meer aangetrokken tot een profiel als de foto is genomen tijdens de heetste periode van het jaar. Komt het omdat ze in de zomer dankzij de lichte kleding beter kunnen beoordelen hoe hun potentiële partner eruit ziet?
  • Foto’s zonder zonnebril: Degenen die een profiel foto hebben waarop ze een zonnebril dragen, worden over het algemeen minder bezocht. De potentiële partner wil kunnen zien hoe je eruit ziet.
  • Foto’s waar een mooie glimlach wordt getoond: Dankzij een glimlach op een foto lijkt een persoon meer ontvankelijk en dichtbij. Bij 94% van de singles geldt dat zij meer gefascineerd zijn door een persoon als deze een grote glimlach heeft.
  • Groepsfoto’s slagen niet: De bedoeling van een datingwebsite is dat je tot elkaar komt en je ware partner vindt. Het heeft dus weinig zin om een foto te uploaden met 20 mensen. Kies voor afbeeldingen waarin alleen jij wordt gezien om verwarring te voorkomen.
  • Foto’s van het volledige lichaam: In een netwerk van contacten kun je veel singles ontmoeten, je kunt flirten, maar je kunt niet flirten met elkaar. Velen zijn teleurgesteld na een persoonlijke ontmoeting met hun date, omdat het niet is wat ze fysiek verwachtten. Voor 90% van de mannen geldt dat zij liever foto’s van het hele vrouwelijke lichaam zien zodat zij een idee kunnen krijgen hoe de dame er in het echt uit ziet.
  • Laat de foto’s van feestjes achterwege: Ze kunnen heel grappig zijn, maar dit soort foto’s zorgen ervoor dat andere singles niet tot je aantrokken worden. Zo zouden zes van de tien singles een afspraak annuleren als ze foto’s van de andere persoon met een drankje in de hand zien.
  • Vermijd selfies: Ze zullen populair zijn op Instagram, maar selfies zijn als niet aantrekkelijk voor singles. Op de datingpagina’s zijn de meest populaire foto’s degenen die een natuurlijke schoonheid hebben, zonder houdingen of Photoshop. Dus aarzel niet om je te laten zien zoals je bent.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.