Skip navigation

Vier signalen waaraan je merkt dat hij écht gek op je is

Laatste update: april 21, 2017

Men zegt altijd dat het niet gemakkelijk is om erachter te komen wat vrouwen nou eigenlijk willen, of dat het lastig is om de signalen op te pikken die ze tijdens een date afgeven, maar hoe zit dat eigenlijk met mannen?

Stel je het volgende scenario eens voor: er is een nieuwe man in je leven, jullie gaan al geruime tijd met elkaar om en het lijkt dat er sprake is van een echte klik. Maar hoe kom je er nu achter wat zijn verwachtingen zijn ten aanzien van jullie “verhouding”? Wil hij een serieuze relatie met jou aangaan, of is hij alleen maar op zoek naar een vrijblijvend avontuurtje? En de allerbelangrijkste vraag is natuurlijk: is hij oprecht geïnteresseerd in jou?

Ontdekken of jouw afspraakje romantische gevoelens voor je heeft, is eigenlijk vrij eenvoudig. Je hoeft er alleen maar op te letten hoe hij zich gedraagt als hij bij jou in de buurt is. Leer om zijn signalen te herkennen!

Hij stuurt je constant allerlei berichtjes

De manier waarop alleenstaanden zoeken naar een geschikte date is, dankzij de online datingsites, de laatste jaren misschien veranderd, maar de intentie en de wijze van flirten zijn vrijwel gelijk gebleven. Het geschreven woord speelt tegenwoordig een belangrijke rol wanneer je een nieuwe man wilt leren kennen.

Als hij jou ‘s morgens vroeg al een bericht stuurt om je een fijne dag te wensen, je elke avond een berichtje stuurt om je een goede nacht te wensen, als hij meerdere keren per dag informeert wat je aan het doen bent en je daarbij veel vragen stelt om het gesprek op gang te houden, dan is het zonneklaar dat hij gek op je is en romantische gevoelens voor je heeft.

Hij doet er alles aan om je vaak te ontmoeten en heeft belangstelling voor alles wat je doet
Als je je tot iemand aangetrokken voelt, dan wil je zoveel mogelijk tijd met hem/haar doorbrengen. Dus, als de man waarmee je aan het daten bent elke gelegenheid aangrijpt om je te zien, je steeds vraagt om samen activiteiten te ondernemen, of gewoon interesse toont in wat je allemaal doet, dan kun je zonder twijfel zeggen dat hij dolgraag bij jou wil zijn!

Hij wil graag deel uitmaken van jouw vriendenkring

Samen daten is één, maar uitgaan met jou en jouw vrienden of familieleden is een ander verhaal: dat is een grote stap in jullie relatie! Een man zal je nooit in zijn persoonlijk leven toelaten als hij het niet zit zitten met jou. Waarom zal hij je aan zijn beste vrienden en kennissen voorstellen als hij geen toekomst in jullie relatie ziet?

Wanneer een vrijgezel het belangrijk vindt om aan jouw sociale leven deel te nemen, of erop aandringt om jou aan zijn vrienden of familie voor te stellen, is dat een signaal dat hij echt gek op jou is en dat jullie relatie serieuze vormen begint aan te nemen.

Hij luistert naar je en voert diepgaande gesprekken

Communicatie is één van de ingrediënten die een relatie tot een succes maken. Als jouw date echt aandacht schenkt aan wat je zegt en zich voldoende op zijn gemak voelt om over intieme onderwerpen te praten. Wanneer hij diepgaande gesprekken wil voeren over gevoelens, dan betekent het dat hij jou met andere ogen gaat bekijken en je steeds meer als een geliefde gaat zien.

Deze signalen geven onmiskenbaar aan dat jullie zeer binnenkort van “dating” naar een “serieuze relatie” zullen overgaan.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.