Skip navigation

De snelste manier om online jouw ware liefde te vinden

Laatste update: maart 24, 2017

Het vinden van je ware liefde kost tijd. Hoewel romantische verhalen, zoals romantische komedies bijvoorbeeld, je graag anders doen geloven. In dit soort films vindt de vrijgezel zijn perfecte partner heel toevallig en natuurlijk is het meteen raak. Liefde op het eerste gezicht. Daardoor krijg je het idee dat het heel eenvoudig is om jouw grote liefde te vinden.

Helaas is de waarheid een tikkeltje anders. Liefde is een complex geheel en het vinden van jouw prins op het witte paard dus ook. Het zal niet zomaar snel gebeuren en zeker niet als je een drukbezette Nederlandse vrouw bent . Tijd om afspraakjes te maken is er simpelweg bijna niet.

Actrice en zangeres Selena Gomez, om even een voorbeeld te geven, verklaarde pas in een uitgave van Vogue dat tijd de grootste obstakel was voor haar uitgaansleven. Daarom ontmoet ze de laatste tijd alleen mensen uit haar eigen sociale kringetje.

Dus: hoe kan je dan jouw perfecte partner vinden als je het zo druk hebt?

Maak jouw online profiel op een datingsite in enkele minuten

Er zijn diverse datingsites zoals Parship waar veel mannen zich hebben aangemeld voor een serieuze relatie. En jij kan ze binnen enkele minuten bekijken.

Voordat je met je ogen hebt geknipperd, is jouw profiel al ingevuld. Het is alleen maar een kwestie van een aantal prachtige foto’s van jezelf plaatsen en jouw profiel invullen. Beschrijf enthousiast wie je bent, wat je graag doet in je vrije tijd en uiteraard wat je zoekt in je partner. En klaar is Kees!

Vervolgens hoef je alleen maar te gaan chatten met de mannen die jou interessant lijken en van wie jij denkt dat je voorlopig niet op hem uitgekeken raakt.

Heb je wat tijd over? Dan kan je ook een wetenschappelijk bewezen compatibiliteitstest doen. Door een paar vragen te beantwoorden wordt er gekeken welke partners het beste aan jou criteria voldoen.

De beste tijd om andere singles te bereiken

Ook al is gebrek aan tijd de reden om je in te schrijven bij een online datingbureau, toch zal je ook nu er iets voor moeten doen. De snelste manier om succes te hebben is door iedere dag minimaal 1 keer in te loggen op jouw profiel. Door regelmatig de site te bezoeken maak je meer kans op een perfecte match.

Verschillende deskundigen op het gebied van datingsites en relaties ontdekten dat de gebruikers vooral actief zijn in de middag op werkdagen. De beste tijd om een bericht te versturen is dan ook tussen twee en drie uur. Ook al heb je dus een akelig druk bezette agenda, maak toch even tijd vrij om jouw profiel te checken, want je weet maar nooit! Stuur een paar privéberichten en misschien vind je zomaar jouw ware liefde. Zomaar, net na de lunch…

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.