Skip navigation

De perfecte weg naar verleiding

Laatste update: april 1, 2016

Mensen wijzen ons altijd op de do’s en don’t’s als het gaat over verleiden, maar weet je dat er van oudsher technieken bestaan waarvan bewezen is dat deze tot op de dag van vandaag, werken?

Regel #1: Haal je date op van haar huis

Ondanks de wens voor gelijke behandeling, stellen dames hoffelijkheid zeer op prijs. Stel je date voor om haar eerst van huis op te halen. Stuur niet koel een bericht vanaf je mobiel met de boodschap “Ik zit in mijn auto voor je deur”, maar bel aan en wacht geduldig. Het kost je nauwelijks moeite en het resultaat zal blijken!

Regel #2: Zorg dat je er verzorgd uitziet

Niks vervelender voor een dame die zelf uren bezig is geweest met de voorbereiding voor de date, en jou vervolgens ziet in een gekreukeld shirt met stinkende gympen. Als je een positieve reactie wilt, doe dan moeite om er verzorgd uit te zien. Het is belangrijk om je te kleden in een outfit dat past bij elke gelegenheid – een restaurant, een picknick…..(bijvoorbeeld een casual broek en trui).

Regel #3: Toon belangstelling door vragen te stellen

Het is belangrijk om je op je gemak te voelen en over jezelf te vertellen, maar toon ook belangstelling in je date. Stel vragen en toon interesse in de persoon die zij is.

Regel #4: Kies voor een betaalbaar uitje

We hebben soms een beetje de neiging om ons mooier voor te doen bij een eerste date, maar het belangrijkste is om haar op haar gemak te laten voelen in een passende omgeving. Je kunt kiezen voor het beste en een chic restaurant; beter is een laagdrempelig restaurant te kiezen dat je goed kent en waar je je gauw op je gemak voelt. Daarmee voorkom je mensen tegen te komen die je liever vermijd.

Regel #5: Wees op tijd

Het is belangrijk om op tijd bij je date te verschijnen, helemaal als je gereserveerd hebt in een restaurant of naar de bioscoop gaat….sommige mensen houden echt niet van te laat komers, dus houd de tijd in de gaten!

Regel #6: Kies een populaire locatie

Voor een succesvolle romantische ontmoeting is de juiste locatie van groot belang. Kies voor een plek waar je relaxed kunt praten in plaats van een verlaten plek waarvan je nooit gehoord hebt. Je date zal zich geruster voelen op een toegankelijke en vriendelijke locatie.

Regel #7: Zet je telefoon af

Jongens, je telefoon kan wachten tijdens je date. Er is niks ergers dan wachten op een man tot hij klaar is met berichtjes antwoorden. Zet je telefoon op stil en leg het niet op tafel. Je vrienden kunnen best een paar uurtjes wachten.

Regel #8: Plan vooruit

Als je niet precies weet wat je aan het einde van je date moet doen, dan is het misschien een idee om de koe bij de horens te vatten en haar beleefd te vragen of je haar thuis mag brengen, of je haar mag bellen of te vragen of ze je nog eens wilt zien. Zo kun je haar reactie voor een eventuele volgende date beter inschatten.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.