Skip navigation

Onze verleidingsgeheimen

Laatste update: januari 13, 2016

Sinds een jaar of vijftien, heeft online dating veel aanhangers. Deze platforms zijn een ingenieus idee voor singles op zoek naar een relatie, of het nou om een scharrel of een meer serieuze betreft . Uw soulmate vinden met behulp van een van deze sites is heel goed mogelijk voor degenen die een beetje fantasie gebruiken om veelbelovende partners op te sporen voor een mooi liefdesgeschiedenis of een onvergetelijk avontuur onder het dekbed! Wanneer u op zoek gaat naar een partner via een dating site, zoek dan naar verleidingseigenschappen die het beste van uzelf tonen en verleidt met alle hulpmiddelen die tot uw beschikking staan. Of het nu via een onweerstaanbare profielfoto of via een originele beschrijving is, kies voor een volledig profiel om de aandacht van uw toekomstige veroveringen te trekken.

Online verleiden in grote lijnen

Veel dating sites zijn algemeen en u kunt er mensen uit alle leeftijdsgroepen en alle lagen van de bevolking vinden. Sommige singles zijn op zoek naar een avontuurtje zonder gevolgen, terwijl anderen verwachten hun zielsverwant te vinden. De verleidingsaanpak op een dating site is afhankelijk van uw motieven. Spannende afspraakjes worden geregeld in een verleidingsklimaat, min of meer heet, waarbij de selectiecriteria gericht zijn op seksuele voorkeuren en fysieke eigenschappen. Serieuze dating hang meer af van criteria die met affiniteiten te maken hebben. Dating sites bieden zoekmachines waarmee u de profielen die het best overeenkomen met uw verwachtingen kunt filteren. Als uw favorieten eenmaal geselecteerd zijn, kan de verleidingsfase beginnen.

Uw doel? Overtuig de ander dat u de man of vrouw bent voor de gelegenheid. Om dit te doen, zijn uw argumenten in de eerste plaats gericht op uw profiel of u kunt uw waarde tonen door uw foto en uw beschrijving, om vervolgens via chat of het uitwisselen van privéberichten te onderzoeken of er een mogelijke relatie in de toekomst in zit. Online verleiden is een uitdaging, omdat ten eerste de concurrentie aan singels groot is en ten tweede omdat de vooroordelen nog steeds zeer aanwezig zijn. Een directe benadering zal onmiddellijk worden afgekapt door een vrouw die op zoek is naar een lange termijn relatie, terwijl veel spannende afspraken georganiseerd worden in een paar klikken.

Welke verleidingsdoelen zijn er voor singels op dating sites?

Voor een vrijgezel is het tegenwoordig nog moeilijker om in contact te komen met anderen in het echte leven omdat de communicatiemiddelen veranderd zijn. Pas sinds vijftien jaar, durven vrijgezellen hun aanwezigheid op een dating site toe te geven. Dit is nu een zeer actueel verschijnsel. Het is normaal geworden om de liefde achterna te jagen op het web, of het nou een kortstondige flirt of een meer serieuze romance betreft. Online dating heeft het voordeel van gelijke wapens voor vrijgezellen op dit slagveld. Zelfs de meest timide mensen kunnen zonder faalangst deze avontuur aangaan … ten minste zolang de ontmoeting virtueel blijft!

De nummer 1 doelstelling van amateurs in online dating is om deze om te zetten in een echte afspraak! Mannen en vrouwen bespioneren het web om tijd te winnen en geven geen kans aan degenen die in hun ogen onvoldoende aan hun selectiecriteria voldoen. De doelstellingen van singles op dating sites worden steeds strenger. Terwijl we allemaal weten dat de perfecte partner niet bestaat en dat we bepaalde compromissen moeten sluiten, suggereert de rijkdom aan profielen op dating sites dat de lijst van eisen (s) oneindig blijft … Soms lijden singels vandaag de dag onder een keus die zo groot is dat ze niet kunnen stoppen met hun zoektocht naar die een persoon en die kans om de uitverkorene te zijn. Als nieuw lid van een dating site, zou u uw doel daarom ook in termen van duur moeten meten: Hoe lang wilt u vrijgezel blijven en wachten op de perfecte man of vrouw ? Welke concessies bent u bereid te overwegen om sneller liefde te vinden?

  • Dames, u heeft ALLE nodige kwaliteiten om het verleiden van een man met vertrouwen tegemoet te gaan. Het probleem is dat jullie vaak uw eigen charme negeren! Volg ons advies om uw verleidingspotentieel te herontdekken en te schitteren op dating sites!
  • Heren, wat uw stijl of uw houding ook is, weet dat om een vrouw te verleiden op een dating website u tegen andere heren moet spelen en strijden om uw ideeën en verleidingstechnieken te verbeteren. Wordt een AS in online verleiding door het volgen van ons advies…

Learn more about online dating

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.