Skip navigation

Hoe trekt u een vrouw aan op een dating site?

Laatste update: januari 13, 2016

Een vrouw verleiden op een dating site kan lastig zijn als u de kunst van het online verleiden niet volledig onder de knie heeft. Vrouwen zijn uiteraard gevoelig voor de manier waarop ze benaderd worden op dit soort sites, de eerste berichten die uitgewisseld worden kunnen doorslaggevend zijn voor het krijgen van een relatie, het eerste contact moet origineel zijn om meer kans op terugkeer te krijgen. Bereid u voor heren door te anticiperen op gesprekken over pakkende onderwerpen die u aanpast aan de beschrijving op het profiel van de vrouwen die u wilt verleiden, althans ten tijde van de presentatie waarmee u hun aandacht wenst te vangen.

Onze verleidingsgeheimen voor het aantrekken van vrouwen op een dating site

Om online te verleiden via een gespecialiseerde internet dating site is het nodig een bepaalde houding aan te nemen. In het dagelijks leven kan het verleiden enige tijd duren, maar op dating sites daarentegen zijn de regels van het verleiden verschillend, afhankelijk van het gewenste soort relatie: virtuele ontmoetingen voor de lol of zoektocht naar ware liefde. Een ervaren verleider weet waarschijnlijk niet dezelfde online succes te boeken, het is te simpel of te direct. Hoewel een mooie glimlach op een mooi gezicht ongetwijfeld een belangrijke troef zal zijn, is dit op het internet niet genoeg, zonder een precieze beschrijving en onderscheidende kenmerken om de aandacht van kanshebbers te vangen. Een originele beschrijving heeft het voordeel dat het u onderscheidt van anderen.

Wilt u een vrouw verleiden, onderzoek haar profiel: haar smaak in muziek, film, eten… Het zal u helpen de juiste houding aan te nemen om contact te maken, of zelfs een zekere medeplichtigheid te doen ontstaan: het startpunt van een veelbelovende relatie!

Het verleidingsmodel van ene dating site

Een man die zich registreert op een online dating site en op zoek is naar een relatie hoort zich te gedragen als een gentleman. Net als in het echte leven, hoort hij beleefd en respectvol te zijn, zelfs als een weigering om de dialoog voort te zetten zich voordoet… Let daarom op heren, want u zult ook gevoelens van frustratie of woede onder ogen moeten zien. Onderwerp alle ingeschreven kandidaten aan een goed onderzoek naar hun verhaal, de keuze is zeer breed en divers. Om de zeldzame parel te vinden, de desbetreffende persoon die voldoet aan uw criteria, moet u tijd nemen om door de profielen van vrouwen te bladeren op uw dating site.

Het verleidingsmodel behandelt de online presentatie: een intelligent geselecteerde foto die uw fysieke eigenschappen benadrukt, een slim geschreven beschrijving met een vleugje charme. Op dating sites krijgen vrouwen veel berichten, soms vervelend soms zwaar, het is onnodig te zeggen dat u zich moet onderscheiden om op te vallen tussen al deze verzoeken. Vergeet niet dat liefde en humor vaak een goede combinatie vormen …

Het vinden van liefde in een paar klikken

Het zou een schande zijn om een mooie idylle mis te lopen als gevolg van een chaotische start van de uitwisseling: slechte spelling, banaliteiten, etc. Om een vrouw succesvol aan te trekken, moet u daadwerkelijk interesse tonen: vragen stellen, uw ervaringen delen, maar nooit vergeten dat dit het doel van uw gesprekken moet blijven. De schermen verbergen emoties, om uw rol als verleider te spelen moet u de romantiek en de gevoeligheid in geschrift overbrengen via gesprekken op de chat of via e-mail. Het is een delicate taak, omdat de grens tussen zeggen en niet genoeg zeggen relatief klein blijft, vooral wanneer we de andere persoon niet zien, wat gebruikelijk veel signalen aan de verleider geeft om zich te redden als het verkeerd is. Via online dating zult u het zonder moeten doen! De blikken, de glimlachjes: ze zijn te raden door uw geschreven of gesproken uitwisselingen. Ons advies: benader uw toekomstige partner stap voor stap zonder u te haasten.

Learn more about "Verleid een vrouw op een dating site"

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.