Skip navigation

Deze nieuwe rare datingapp matcht singles aan de hand van wat voor eten zij in hun koelkast hebben staan

Laatste update: maart 19, 2019 door Tess

Eten en liefde: wat een geweldige combinatie!

Een potentiële partner vinden is nu grappiger en leuker dan ooit geworden dankzij de opkomst van allerlei soorten niche dating services.

Tegenwoordig bestaan er namelijk fantastische en soms hele rare alternatieven op Tinder, zoals Bristlr voor het vinden van bebaarde single mannen, Farmers Only voor mensen die graag een plattelandsleven leiden of Twindog, een dating app die single hondeneigenaars aan elkaar koppelt.

Nu is er een nieuw pareltje op de markt verschenen in de reeks raarste dating apps ooit.

Refrigerdating, de dating app voor foodies

We hebben het hier over Refrigerdating, een nieuwe dating app ontwikkeld door Samsung waar je in contact kunt komen met andere singles aan de hand van wat er in jouw koelkast ligt.

Op dating apps zoals Tinder of Parship neem je de tijd om een verbluffend profiel aan te maken, inclusief een beschrijving en een aantal aantrekkelijke foto’s van jezelf. Refrigerdating pakt dit anders aan: het enige wat je op deze dating app hoeft te doen is een foto uploaden waarop de inhoud van jouw koelkast te zien is.

Vervolgens wordt je gematcht met singles die van hetzelfde soort eten houden als jij.

Matches in deze dating app worden gemaakt wanneer twee gebruikers elkaars eetgewoonten en voedingsbehoeften leuk vinden.

Verleiden met eten

Het concept waar Samsungs dating app Refrigerdating om draait kan dan een beetje excentriek zijn zijn, maar het idee dat je mensen met elkaar verbindt door middel van een gezamenlijke interesse in hetzelfde soort eten is niets nieuws.

Tegenwoordig zijn er allerlei dating apps te vinden die specifiek op foodies gericht zijn. Deze foodies willen graag andere vrijgezellen ontmoeten met dezelfde eetgewoonten en graag een afspraakje inplannen waar ze culinaire ervaringen met elkaar kunnen delen.

De reden achter het succes van dit soort dating apps is het idee dat voedsel daadwerkelijk een belangrijke rol speelt in liefde en verleiding.

Je kan achter veel informatie over je match komen aan de hand van zijn of haar eetgewoonten. Wij zijn immers wat we eten!

Een verslavende passie voor pizza kan twee mensen samenbrengen, maar dezelfde gedeelde interesse in de keuken is niet het enige ingrediënt dat je nodig hebt om iemand verliefd op je te laten worden.

Eten en verleiding gingen namelijk altijd al samen hand in hand.

Om je lust voor liefde te vergroten, is er is niets zo effectief als afrodisiacum.

Bepaalde ingrediënten zoals oesters, asperges, chocolade, watermeloen, kokosnoot of avocado worden al eeuwenlang gebruikt om verlangens te ontvlammen en de hoeveelheid testosteron en je prestaties te verhogen.

Ontdek de beste recepten om je sensualiteit een boost te geven

Goede ingrediënten uitzoeken is essentieel om de passie te ontketenen, maar hoe je deze ingrediënten klaarmaakt, speelt ook een grote rol.

Koken met een nieuwe date heeft iets sensueels. Sterker nog, romantiek in de keuken is een terugkerend scenario in de huidige dating-standaarden.

Een populaire theorie die de afgelopen jaren veelvuldig verspreid is, suggereert dat een derde date de perfecte gelegenheid is om je date uit te nodigen voor een romantisch etentje thuis, waarna de magie start!

Deze derde-date-regel, zoals het wereldwijd inmiddels bekend staat, refereert naar wat men beschouwt als het juiste moment om met iemand voor het eerst naar bed te gaan.

In de meeste gevallen is er altijd sprake van een romantisch diner voordat men zich door lust laat meeslepen.

Het lijkt er dus immers inderdaad op dat eten de beste manier is om iemand op een romantische manier aan te trekken en lust op te wekken.

Dit is temeer een reden om een dating app uit te proberen die foodies met elkaar verbindt.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.