Skip navigation

Valentijnsdag: Houd je ervan of haat je het? Een leuke persoonlijke test!

Laatste update: februari 12, 2019 door Tess

Valentijnsdag is een van de meest romantische dagen van het jaar. Sommige mensen houden ervan en anderen zouden wel een gevecht willen houden om deze dag te vermijden.

De waarheid is dat niemand 14 februari kan negeren.

Voor sommigen is het business, terwijl het voor anderen het perfecte excuus is om de romantiek aan te wakkeren. Bijvoorbeeld met een diner thuis of ergens in een chique restaurant, waar je potentieel kan worden opgelicht met een menu van een Vanguard keuken.

Sommige mensen genieten op een speciale manier van Valentijnsdag. Samen met hun familie en vrienden. Weer anderen zoeken juist online een potentiële partner. Datingsites, apps en sociale netwerken die singles verbinden beleven tijdens Valentijnsdag en de dagen ervoor hun hoogtepunt.

Uiteindelijk is er gewoon een groep mensen die Valentijnsdag een nachtmerrie vinden en die deze dag koste wat het kost willen vermijden.

Houd jij van Valentijnsdag of haat je het? Door middel van deze persoonlijke test weet je of je bent verslaafd aan Valentijnsdag of dat je juist een hater bent van deze dag.

Vergeet niet om de test te delen op je sociale media. Laat jouw vrienden kennis nemen van het resultaat!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.