Skip navigation

Man zoekt vrouw: 3 praktische datingtips om singles in jouw buurt te ontmoeten!

Laatste update: augustus 16, 2018 door Tess

Er is tijd en geduld nodig om een date te krijgen met een aantrekkelijke vrouw.

Bij dating draait het allemaal om het beheersen van de juiste verleidingstechnieken.

Het is een feit dat internet dating de deuren geopend heeft voor vrijgezellen die graag zo snel mogelijk een speciaal persoon willen ontmoeten.

Toch heb je een uitstekend profiel en een goede flirt-strategie nodig, als je succesvol in online dating wilt zijn en een echte date wilt scoren.

Wordt jij ook zo moe van die standaard “man zoekt vrouw“-teksten in je profiel? Hier geven we drie essentiële tips voor het maken van een aantrekkelijk profiel en we geven je een paar dating trucs om snel singles bij jou in de buurt te ontmoeten!

Hoe maak ik een opvallend profiel?

De eerste indruk is erg belangrijk bij online dating. Je presenteert jezelf middels je dating profiel, dus het is de perfecte gelegenheid om je van je beste kant te laten zien.

Dankij dating sites krijgen Nederlandse singles de kans om heel snel nieuwe mensen te ontmoeten. De keerzijde is echter dat er ook veel concurrentie gaande is in de online-datingwereld, vooral onder mannen.

Om deze reden zou je dus elke gelegenheid moeten aangrijpen om indruk te maken op de dames.

De eerste stap is om een boeiend dating profiel te maken. Korte teksten zoals “man zoekt vrouw” volstaan simpelweg niet! Schrijf in je profiel wat jou uniek maakt.

Ben je op het internet op zoek naar interessante vrouwen? Andersom zijn zij ook op zoek naar interessante mannen!

Zorg ervoor dat je je avontuurlijke kant laat zien. Laat zien dat je veel te bieden hebt en een intelligente, gevoelige en loyale man vol humor bent.

Op een dating site zullen vrijgezelle vrouwen niet voor doorsnee en saaie mannen gaan. Vrouwen gaan juist op zoek naar een bijzonder persoon, dus zorg ervoor dat jouw profielbeschrijving je van je onverschrokken kant laat zien!

Je laat je bijzondere kant zien door optimaal van het “Over mij”-gedeelte (profielbeschrijving) en profielfoto’s gebruik te gebruiken.

Voeg wat leuke foto’s toe van jezelf! Je zult meer kans van slagen hebben als je in je foto’s iets leuks aan het doen bent zoals surfen of het bespelen van een instrument.

Zoeken naar de juiste singles

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar de mate van succes in online dating hangt af van of jij in de juiste omgeving op zoek gaat naar singles.

Dit betekent dat je je aan moet melden op de juist datingsite die aansluit op jouw behoeften (daarom hebben wij deze vergelijkingssite gemaakt, zodat je gemakkelijk de beste datingsite kunt vinden die bij jou past!) en dat je kunt praten met andere gebruikers die op zoek zijn naar dezelfde soort relaties als jij.

Het zoekcriterium “man zoekt vrouw” is duidelijk, maar je kunt ook specifiek zoeken naar jouw perfecte droomvrouw. Maak gebruik van de geavanceerde zoekopties om de zoekresultaten te filteren en vind gelijkgestemde vrouwen bij jou in de buurt!

Hoe plan je je eerste date?

Heb je eenmaal een interessant persoon gevonden, dan kun je het ijs breken door het gesprek te beginnen met iets wat je in haar profiel gezien hebt en jouw aandacht getrokken heeft.

Het idee hierachter is om een onmiddellijke verbondenheid te creëren. Om dit te verkrijgen, zou je eerste bericht leuk en vriendelijk geschreven moeten zijn. Ook zou het een detail over jezelf moeten bevatten, zodat haar nieuwsgierigheid naar jou wordt geprikkeld.

Het doel is om het gesprek gaande te houden en als de tijd rijp is, kun je haar uitnodigen voor een eerste date die ze niet zal kunnen weerstaan!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.