Skip navigation

Mannen: tijd voor het grote verleidingsspel

Laatste update: oktober 9, 2015

Natuurlijk charme is niet voor iedereen weggelegd. Tenzij je het geluk hebt een kloon van Bradley Cooper te zijn, zullen vrouwen zich waarschijnlijk niet aan je voeten werpen of je smeken om met ze uit te gaan. Je bent een gewone man – niet een gebeeldhouwd supermodel of verschrikkelijk lelijk, maar gewoon een man, zoals 90% van alle mannen. Wat jij hebt is die “iets”-factor, die uniek is voor jou. Je bent dan weliswaar niet James Bond, dus het aantrekken van vrouwen is iets dat de nodige oefening en zelfvertrouwen vergt, maar je kunt je angst overwinnen en je doel bereiken. Lees onze verleidingstips door en leer enkele nuttige vaardigheden om de vrouwen voor je in de rij te krijgen voor een date, onafhankelijk van je persoonlijkheid of type.

De basis van verleiding

Het is belangrijk te onthouden dat elke vrouw uniek is, dus wat voor de een werkt zal niet automatisch ook voor een ander werken. Wel zijn er enkele universele waarheden – vrouwen houden ervan om zelfverzekerde mannelijke eigenschappen te zien, en het besef dat verleiding iets is dat in stappen moet gebeuren.

Om echt aandacht van de vrouwen te krijgen en te worden beschouwd als iemand om zaken naar een hoger niveau te tillen, moet je zorgen dat je zelfvertrouwen uitstraalt, gevoel voor humor hebben, en je beste sociale vaardigheden tentoonspreiden. Deze aanpak zal haar echt laten zien dat jij iemand bent die voor haar kan zorgen, haar kan beschermen, en iemand bent waar zij graag mee gezien wil worden.

Als het op flirten aankomt is een subtiele aanpak verstandig. Er meteen in duiken met een flauwe openingszin draait nooit op iets uit, dus neem de tijd om de signalen te ontcijferen die jij krijgt van je dame, en kijk of zij klaar is voor de volgende stap. Met de deur in huis vallen met iets anders dan een simpele introductie zal worden gezien als zwaar overdreven, dus begin rustig en kijk waar het je brengt.

Begin met een beetje initiatief te tonen. Maak gebruik van je beste eigenschappen – je persoonlijkheid, je energie en je gevoel voor humor zullen haar laten zien dat je niet bent zoals de anderen, en jij verdient haar aandacht. Maak duidelijk dat je een goede jongen bent.

Verleiding: een spel van uitdagingen

Het kan helpen om de kunst van het verleiden te beschouwen als een spel. Aan het begin van het spel heb je waarschijnlijk enigszins een idee van hoe je op anderen overkomt (hoe zij jouw gedrag, je uiterlijk en je charisma zien), je volwassenheid en mate van intelligentie, en je sociale zekerheid. Nu is het tijd om de andere speler te proberen te begrijpen – de vrouw die jij graag wilt leren kennen. Je moet erachter komen hoe je haar gerust moet stellen, haar vertrouwen winnen, en haar verleiden.

Probeer je vaardigheden ook goed te gebruiken. Wees open, en wees voorbereid om te praten over allerlei onderwerpen. Toon empathie om haar te laten zien dat jij begrijpt wat zij zegt, toon je mannelijkheid (vrouwen houden van echte mannen) en ontwikkel je zelfvertrouwen.

Wees voorzichtig met verwachtingen en oordelen. Ken je de uitdrukking “Beoordeel een boek niet op zijn kaft”? Dit is ook van toepassing op het leren kennen van vrouwen. Laat brunettes niet links liggen omdat je in het verleden alleen voor blondines bent gegaan. Laat een mogelijke date niet zomaar gaan omdat je haar outfit niet leuk vindt. Je zou je perfecte match mis kunnen lopen door een deur te sluiten voordat deze helemaal is geopend.

Kortom, als je begint met dit spel van verleiding zul je hoe dan ook alleen maar gewonnen hebben als je over de finish komt. Je hebt ofwel een vrouw verleid en bent op weg naar een date, of geleerd hoe je je vaardigheden kunt verbeteren voor de volgende keer. Om dit spel te winnen moet je je angsten onder ogen zien en naar buiten treden. Er zullen mensen zijn die vies spelen, slechte verliezers en valsspelers, maar als je deze nuttige tips opvolgt zul je de kampioen zijn voordat je het weet.

Learn more about "Verleidingstips"

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.