Skip navigation

Fouten die singels maken op Facebook

Laatste update: oktober 9, 2015

Of je het nou wel of niet leuk vindt, de nieuwe communicatie technologieën zijn een integraal onderdeel van onze levens, vooral als het om zoeken en verleiden gaat. Daten via sociale netwerken wordt steeds meer gewoon. Ondanks dat het veel valkuilen kan hebben, kan het ook tot veel kansen leiden. Facebook is geen uitzondering op de regel en heeft zijn eigen codes. Twee profielen beschrijven jagers op Facebook: er zijn degenen die aanbieden en degenen die tot alles bereid zijn. Dit is hoe je kan stralen op ’s werelds grootste sociale netwerk, beginnend met de dingen die niet werken #vals.

Jouw e-reputatie op Facebook

Als je iemand ontmoet die single is, via de chat of offline, wees je ervan bewust dat deze persoon waarschijnlijk zal vissen naar informatie over jou. Men is van nature nieuwsgierig… en de eerste plek om op zoek te gaan naar persoonlijke informatie is Facebook aangezien het gebruikt wordt door 80% van ’s werelds populatie! Kort gezegd, je hebt alles georkestreerd om een geweldige eerste indruk te maken, het zou zonde zijn om dit te verpesten met een inferieur profiel!

Onder de meest voorkomende fouten, zijn er playoffs: alles wat onsmakelijk, vol met spelfouten, domme statusupdates of vulgaire beelden is. Hier zijn enkele voorbeelden van wat te vermijden:

  • Je bent een grote fan van Ajax zoals duidelijk te zien is op je Facebook tijdlijn en je spendeert 99% van al je posts met praten daarover: het kan u ondermijnen.
  • Je drukt jezelf uit door te klagen over andere mensen en zaken: het zal je niet geweldig doen lijken.
  • Je plaatst foto’s van jezelf terwijl je dronken bent en met een groep vrienden die ook dronken zijn: dat zal er zeker mensen wegjagen.
  • Je vertelt de hele dag lang over je slechte uitgavenpatroon: hij zal bang voor je zijn.

In het kort, wees op je hoede: Facebook zendt signalen uit naar andere mensen toe! Dus, publiceer posts door gebruik te maken van privacy setting zodat het slechts door een groep goede vrienden gezien wordt of je krijgt een lesje die je lang bij zal blijven.

Fouten van een single profiel op Facebook

Hier staan belangrijkste soorten gedrag om te vermijden op Facebook:

# 1 – Te veel privacy doodt privacy

Vermijd om alles te onthullen, absoluut je hele leven op Facebook, want als jouw toekomstige partner jou voor de eerste keer ontmoet, ziet hij zichzelf in gedachten al verschijnen op jouw tijdlijn als verslag over je eerste date, eerste kus, eerste restaurant, etc. Hij of zij hoopt waarschijnlijk een privé relatie te hebben of zelfs meer.

# 2 – Nutteloze inhoud

Statements waardoor je je depressieve humeur onthult en erin zwelgt, Facebook gebruiken als uitlaatklep voor je norse humeur hoort definitief vermeden te worden. Presenteer jezelf als vrolijk, positief en optimistisch! Hoe kun je de liefde inspirerend vinden, als je verdrietig bent? Gelukkigheid is een uitnodiging. Een persoon die zijn humeur niet kan managen, bezielt niet tot geluk, in tegendeel: het klinkt ingewikkeld, dus schrikt het een potentiële partner af!

# 3 – Inhoud die te impulsief is

Misschien heb je een sterke persoonlijkheid en een kant-en-klare mening over zaken en je doet dingen niet halfslachtig… Het is goed om jouw mening over dingen te geven, maar het is vooral belangrijk om ook de meningen van anderen te overwegen. Niemand wil met iemand samenleven die in conflict is met de hele wereld of die te snel kwaad wordt.

# 4 – De attitude een wanhopig sociaal geval te zijn

Of het nou jongen of meisje betreft: begeef je niet op het veld van belachelijkheid met het risico om snel veranderlijk en een aandachtszoeker te zijn. Een voorbeeld? Shirtloze selfies in de badkamer, constant in de spiegel kijkend, poserend voor een dure BMW die niet eens van jou is, etc. Weet dat alleen poseren en pruilen geen rockster van je maakt. In het beste geval zul je alleen mensen aantrekken die wanhopig op zoek zijn naar aandacht…

# 5 – Veel foto’s van de andere sekse op je tijdlijn tentoonstellen

Je mooie kiekjes met je ex, je vakantiefoto’s met je nicht die als een model poseert (alleen jij weet dat het je nicht is) of herhaalde posts van iemand die verliefd op je is en zijn territorium op jouw Facebook pagina probeert af te bakenen: het is een slecht teken! Wie is het? Een ex? Een voormalig vriendje buiten beeld? Dit creëert jaloezie en onnodige vragen voor toekomstige veroveringen.

Learn more about "Daten op sociale netwerken"

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.