Skip navigation

50plusmatch.nl

Laatste update: november 8, 2023 door Tess

Sinds zijn lancering in 2006 is de datingsite 50plusmatch.nl in sneltempo één van de meeste betrouwbare datingsites op het internet geworden. Het is de plek bij uitstek waar oudere singles die een levensgezel zoeken terecht kunnen.

De website biedt een veilige en aangename ruimte aan alle singles boven 50 uit Nederland om een connectie te maken met andere oudere singles uit hun regio, om te chatten of wie weet zelfs elkaar te ontmoeten voor een eerste date.

Hoe werkt 50plusmatch.nl?

Registratie bij datingsite 50plusmatch.nl is niet alleen gratis maar ook gemakkelijk.

Het enige dat je hoeft te doen is een kort vragenformulier invullen voor je start met het ontmoeten van singles boven de 50 in jouw omgeving.

In het vragenformulier dien je te specifiëren of je een single man of single vrouw bent, naar wat voor partner je op zoek bent op de website, wat jouw gebruikersnaam is, wat jouw e-mail adres is en dien je een wachtwoord te kiezen.

>> Registreer nu gratis voor 50plusmatch.nl! <<

Heb je dat gedaan? Dan is het tijd om jouw dating profiel aan te vullen met de nodige details. Wat zijn jouw hobby’s en interesses? Wat doe je in het leven of zou je nog willen doen?

Concreet zijn er een serie vragen opgesteld waar je een antwoord op moet geven om anderen de kans te geven je wat beter te leren kennen. Om hen mee te geven wat jij graag doet, wat jouw verwachtingen wat relaties betreft zijn en wat wat bijvoorbeeld jouw droombestemming voor een romantische vakantie is!

Ten slotte voeg je een profielfoto toe en eventueel andere foto’s voor de galerij. Uiteraard niet verplicht, maar wel een pluspunt in de strijd om de andere singles.

Vervolgens zie je een startpagina met de laatste updates uitgevoerd door andere gebruikers. Zo heb je meteen ook al een inzicht welke gebruikers actief zijn en het laatst online waren.

Je kunt andere gebruikers opzoeken en ranken volgens onder andere hun activiteit: waren ze recent online, hebben ze recent hun profiel aangepast, zijn ze net geregistreerd, …?

Om het ijs te breken kan je vervolgens een privé-bericht sturen of gewoon 1 op 1 beginnen chatten.

Om dit te doen heb je echter wel een Premium subscriptie nodig.

Het testen van datingsites: proeftijd

50plusmatch.nl biedt een veilige ruimte aan singles boven de 50 aan om betekenisvolle connecties met elkaar te maken.

Op de datingsite is een serieuze houding van het grootste belang en dat is ook de reden dat je eerst en vooral jouw profiel volledig in moet vullen voor je van eender welke dienst gebruik kunt maken. Andere singles opzoeken of beginnen chatten gaat niet voor je dit gedaan hebt.

Bovendien hebben wij een team van experts in dienst die de profielen regelmatig checken en modereren om een hoge kwaliteit te verzekeren. Zo ben jij er zeker van dat de oudere singles die je terug kunt vinden op de website dat ook daadwerkelijk zijn.

Om je nog wat extra op weg te helpen is het zo dat je op elk profiel statistieken terug kunt vinden over hoe actief de gebruiker/gebruikster antwoord op berichten van andere singles. Zo zie je in één oogopslag welke leden het 100% serieus menen in hun zoektocht naar een nieuwe relatie.

Belangrijkste functies

Maak je gebruik van een gratis account? Dan kan je met 50plusmatch.nl een profiel aanmaken, een feel krijgen voor hoe de website werkt en browsen door het aanbod aan oudere singles uit jouw buurt.

Voor de volledige dating ervaring van 50plusmatch.nl is het echte nodig om up te graden naar een Premium lidmaatschap.

Als Premium-lid staan volgende functies voor je open:

  • Ongelimiteerd berichten zenden naar andere gebruikers
  • Toegang tot de privé-chat
  • Nagaan welke gebruikers jouw profiel bezicht hebben
  • Zien wat andere gebruikers opzoeken
  • De functionaliteit van de Things2Share feature

50plusmatch.nl kosten

Je kunt singles boven 50 dankzij 50plusmatch.nl gratis ontmoeten als je een bericht krijgt van iemand die een Premium-lid is.

Wil je echter zelf ook berichten sturen? Dan valt het aan te raden ook een subscriptie te nemen op de Premium functies.

Er zijn verschillende betalingsopties om dit voor elkaar te krijgen van kredietkaarten tot een overschrijving tot IDEAL en Paypal.

Hieronder kan je een up-to-date prijzentabel terugvinden.

Abonnement Prijs Prijs per maand
1 maand 29.95€ 29.95€
3 maanden 59.85€ 19.95€
6 maanden 89.7€ 14.95€
1 jaar 119.4€ 9.95€

Betrouwbaarheid en veiligheid

50plusmatch.nl is een veilige datingsite om te gebruiken. Zo kan je niet op zoektocht gaan doorheen de profielen of andere singles boven 50 contacteren tot je jouw profiel volledig ingevuld hebt.

Bovendien controleren moderators de profielen om er zeker van te zijn dat ze aan bepaalde standaarden voldoen.

Ook is het als gebruiker mogelijk om andere profielen te rapporteren en te blokkeren als ze foutieve informatie uploaden of doorgeven of ze zich misdragen.

Heb je hulp nodig? Er is ook een forum die werkt als een FAQ-sectie en er zijn tal van blogs met dating tips om jouw ervaring optimaal te maken.

Onze klantenservice contacteer je gemakkelijk via het invullen van een kort formulier.

Hoe verwijder je jouw profiel op 50plusmatch.nl?

Om jouw profiel op 50plusmatch.nl te verwijderen klik je op jouw avatar, vervolgens op “Dashboard” en ten slotte op “Mijn profiel”.

Vervolgens ga je naar “Instellingen en lidmaatchap”. Hier kan je jouw profiel op verwijderen zetten.

Hoe verwijder je jouw premium subscriptie op 50plusmatch.nl?

Premium lidmaatschappen bij 50plusmatch.nl worden automatisch vernieuwd.
Wil je jouw lidmaatschap annuleren? Ga dan naar “Instellingen en lidmaatschap” om deze optie aan te duiden.

50plusmatch.nl ervaringen: Onze mening

VOORDELEN
NADELEN
Gratis registratie

Datingsite die mikt op singles boven 50 op zoek naar een serieuze relatie

Profielen worden gecheckt door een team van dating experts

Je kunt de datingsite pas gebruiken nadat je volledig jouw profiel invult

Je kunt YouTube videos oploaden

Sociaal netwerk zoals Facebook: op de muur zie je de recente activiteit van anderen

Dating forum (FAQ) en blogs met tips

Dating app

Enkel Premium gebruikers kunnen privé-berichten sturen of de privé-chat gebruiken

Er is een subscriptie nodig om te bekijken wie jouw profiel bezoekt

De dating website 50plusmatch.nl is één van de grootste spelers op de dating markt voor Nederlandse singles boven de 50.

De site biedt connecties aan gebaseerd op leeftijd, interesses en levensstijl.

Eén van de grootste zorgen voor oudere daters is dat op heel wat datingsites er malafide figuren actief zijn.

Gelukkig is daar bij 50plusmatch.nl geen gevaar voor. Het is een veilige omgeving waar je jouw soulmate kunt treffen. Enkel de mensen met een volledig ingevuld en geverifieerd profiel kunnen immers van de diensten gebruik maken.

Als jouw doel is om singles boven de 50 in jouw omgeving te treffen die duidelijk zijn in hun romantische bedoelingen? Iemand om een serieuze relatie mee te starten te vinden? Dan is 50plusmatch.nl een fantastische manier om dat te doen.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.