Skip navigation

De verleiding na 50 jaar

Laatste update: januari 20, 2017

Lang niet iedereen die ouder wordt, verwijderd plezier uit zijn of haar woordenschat en dat is natuurlijk ook helemaal niet nodig. Ondanks het verstrijken van de tijd, kunt u best sexy blijven als u vijftig jaar of ouder bent. Maar hoe doet u dat dan precies? De sleutelwoorden zijn liefde, humor en levenslust. U bent immers nooit te oud om aantrekkelijk te zijn! Wat senior dating betreft: in dit artikel leggen we u uit hoe u na uw vijftigste levensjaar nog sexy kunt blijven!

Tip 1: Zeg nooit ‘in mijn tijd..’

Vergeet niet dat uw tijd nog helemaal niet is afgelopen. We moeten leven met de dag. Wanneer u dit stuk leest, bent u in ieder geval bezig met nieuwe media. Degenen die vaak zeggen ‘in mijn tijd was alles beter’, raden we aan om uw woordenschat snel te wijzigen. Blijf vooral nieuwsgierig, nieuwsgierigheid houdt u jong. U bent immers maar zo oud als u uzelf voelt!

Tip 2: Leef uw leven alsof het een feest is!

U hebt een eigen elixer van de jeugd tot uw beschikking: de vreugde in uw leven! Maak plezier, geniet en lach en u zult hierdoor natuurlijk mooi zijn. Verleiding en charme is namelijk tijdloos. Als u 60 jaar bent, maar nog steeds zo speels als een meisje van 16, dan is dat erg leuk en aantrekkelijk. Doe uzelf een plezier en geniet gewoon van het leven en van uw pensioen. U zult zien dat dit overslaat op anderen.

Tip 3: Een goede intieme relatie

Het feit dat u een oudere man of vrouw bent, betekent absoluut niet dat u geen recht hebt om te genieten van de mooie dingen van het leven. Een van die mooie dingen is het hebben van seks. Wanneer u moeite heeft met uw libido, kunt u deze eenvoudig stimuleren door het gebruik van bijvoorbeeld romantisch verhalen of speeltjes. Het is namelijk ontzettend spannend en leuk om alle dagelijkse activiteiten te ondersteunen met intieme gerelateerde activiteiten. U zult zien dat u het intieme leven hierdoor weer nieuwe leven in kunt blazen. Laat u vooral niet wijsmaken dat fysieke relaties iets zijn dat exclusief voor jongeren bedoeld zijn. Zowel voor koppels als alleenstaanden geldt namelijk dat liefde en gepassioneerde romance voor alle leeftijden is. We willen u dan ook vooral niet horen zeggen dat ‘het niet voor mensen van mijn leeftijd is’.

Tip 4: Zorg dat ‘plezier maken’ een doel in uw leven is!

Wanneer u wat ouder bent, heeft u al een heleboel dingen gedaan in uw leven. Veel van die dingen stonden in het teken van anderen. U heeft voor uw partner en voor uw kinderen gezorgd en daar ook veel tijd aan besteed. Daarnaast heeft u wellicht ook geïnvesteerd in uw eigen carrière. Nu is het echter tijd om voor uzelf te zorgen en om plezier te maken in uw leven. Zorg ervoor dat het maken van plezier een doel wordt in uw leven. Leef in de geest van de filosoof Epicurus, die tevredenheid vond in het maken van plezier.

Tip 5: Zorg goed voor uzelf!

Ook als u ouder wordt, kunt u voor uzelf blijven zorgen. Neem gerust de tijd om uzelf een metamorfose te geven met betrekking tot uw kapsel, uw kleding of wellicht zelfs wat esthetische geneeskunde. Weet u niet waar u moet beginnen? Zorg dan dat u een make-over coach vindt, die u daarin kan begeleiden. Wanneer u zichzelf mooi en aantrekkelijk vindt, zal dat een behoorlijke positieve impact hebben op uw sex-appeal!

Learn more about "Dating sites voor senioren"

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.