Skip navigation

Hoe weet je dat ze je leuk vindt?

Laatste update: oktober 9, 2015

Als een man zich aangetrokken voelt tot een vrouw, vraagt hij zich af hoe zij over hem denkt. In andere woorden: vindt ze hem ook leuk? Moet hij doorgaan met zijn best doen voor haar of niet? Heren, er zijn een aantal signalen die misschien banaal of zelfs te duidelijk zijn en die je nog steeds gebruikt terwijl je met een vrouw probeert te praten. Dat is waarom we snel een aantal verleidingstips willen geven die essentieel zijn voor een succesvolle versierpoging. Daarbij leer je ook wanneer ze niet geïnteresseerd is en kun je zelfs tijd besparen door geen tijd meer in haar te steken als ze toch geen interesse heeft.

Verleid een vrouw met welgesteldheid

Het concept van comfort is een essentiële stap in het proces van het verleiden! Nee, je bent niet net uit de gevangenis gekomen, nee je bent geen cokedealer, nee je gaat haar niet beduvelen of je gaat ook niets vreemds in haar drankje doen want je bent een colle kerel en iemand waarin ze vertrouwen kan hebben! Maar dit is niet meteen helemaal duidelijk. Vrouwen willen zich gerustgesteld voelen en alleen dan zullen ze attent zijn op jouw verleidelijke benadering. Als ze toch twijfelt, zich ongemakkelijk voelt of zichzelf tegenkomt in een situatie die oncomfortabel of zelfs beschamend is, zal je date niet lang duren.

Vrijgezelle mannen moeten vertrouwen creëren

Het is nutteloos om een levensverhaal uit te vinden (en het is tevens een zielige techniek). Wees hoffelijk, beleefd, wees niet over de top, praat over jezelf en over je familie en zorg ervoor dat je date alles ziet wat jou een mogelijk goede partner zal maken, ook al moet je dan wat meer ‘de buurjongen’ die onschuldig is zijn. Praat over je werk, je broertjes en zusjes, je vrienden, je laatste vakantie, je hond als je die hebt en misschien zelfs over je opa die je zo bijzonder vindt.

Vraag je date vragen om interesse te tonen maar wees hierin niet te abrupt of push haar niet teveel. De gouden regel om vrouwen te verleiden is dat je in staat bent om te analyseren dat de signalen ervoor zorgen dat je in de goede sfeer komt en dus weet wat je wel en niet moet zeggen. Sommige vrouwen hebben tijd nodig om anderen te vertrouwen, terwijl anderen hier juist gemakkelijk in zijn.

Probeer niks tenzij je echt helemaal zeker weet dat je in de juiste comfort zone zit want als ze een potentiële partner is maar zij nog niets wil, zal je het verpesten, zelfs als ze je leuk vond.

Ontcijfer het gedrag van vrouwen

Neem als eerste de tijd om haar lichaamstaal te lezen. Vrouwen gebruiken namelijk meerdere signalen in de vorm van niet verbale communicatie. Zo kan ze zich open opstellen (ontspannen houding, uitgestrekte gebaren) of ze kan ook meer gesloten zijn waarbij ze bijvoorbeeld haar armen over elkaar heeft.

Als tweede, volg haar blik. Heeft ze haar aandacht wel op jou gericht of let ze eigenlijk ergens anders op? Als iemand zich comfortabel voelt bij een ander, zijn ze niet bang om elkaar in de ogen te kijken. Als ze echter steeds wegkijkt of naar haar voeten kijkt, voelt ze zich vaak niet zo gemakkelijk als ze zich zou moeten voelen.

Is het gesprek een beetje spontaan en praat zij spontaan of ben jij degene die alle vragen stelt? Vrouwen zijn subtiel en zullen soms niet het lef hebben om eerlijk te zeggen dat ze geen interesse in je hebben. Daarentegen zullen ze vaak de neiging hebben om maar een klein deel van het gesprek mee te doen. Als je het idee hebt dat je eigenlijk alleen maar tegen jezelf praat, is dat geen goed teken. (tenzij ze erg verlegen is, maar dat kan alleen jij beoordelen).

Let ook op hoe natuurlijk het gesprek verloopt. Als het gesprek netjes blijft en er geen enkele stap bij meer intimiteit komt, dan zal je date zich niet erg comfortabel voelen. Aan de andere kant, wanneer jij het idee hebt dat haar reacties spontaner worden, dan is dat het moment dat ze uit haar schulp komt.

Houdt ze toch nog afstand? Dit heeft te maken met hoeveel vertrouwen we hebben bij andere mensen. Hoe meer comfortabel je je voelt bij iemand, hoe groter de kans dat je dichterbij iemand staat dan bij wie dat niet zo is. Aanraken is dan niet het geval.

Verbindt ze zich nu echt met je? Vanaf het moment dat je het idee hebt dat het niet meer ongemakkelijk is, weet je dat ze zich meer comfortabel voelt. Je weet pas wanneer ze zich echt comfortabel voelt wanneer het allemaal echt spontaan is. Als het je lukt om haar te laten lachen, heb je de jackpot!

Hoe ga je om met misverstanden?

Het is lastig om te weten wanneer deze charmante jonge vrouw zich helemaal veilig voelt bij jou en wanneer je haar dus kunt verleiden. Veel meisjes laten je wat liefde zien, zelfs als ze niet echt geïnteresseerd zijn. Om te weten welke vrouwen dit doen en dus alleen maar gezellig zijn, moet je goed kijken naar hun reacties op andere mensen, want vaak gebruiken ze hun houding tegenover iedereen die er is, niet alleen tegenover jou.

De belangrijkste indicatie om te kijken of ze je leuk vindt, is nog altijd het enthousiasme. Val echter niet voor de klassieke val dat ze het leuk vindt om bij je te zijn, ze het ook leuk vindt dat je haar versiert. Mannen vinden het vaak lastig om dit te zien. Vrouwen vinden het heerlijk om verleid te worden en sommige vinden het prettiger dan anderen. Je kan ook terecht komen bij een meisje die je geweldig vindt maar die speelt met je zenuwen om zichzelf gerust te stellen dat ze aantrekkelijk is.

Hoewel sommige vrouwen misschien zullen smelten voor je na een avondje in een restaurant (hoewel dat bijzonder is), zullen anderen er meer tijd voor nodig hebben om je te leren kennen. Op dat punt is het tijd om je wapens te gebruiken die ervoor zorgen dat je haar kan verleiden. Verleiden is geen exacte wetenschap, maar met ervaring kun je jezelf ontwikkelen. Onderscheid maken is belangrijk, dus probeer dit te trainen door meerdere dates te hebben. Zo leer je er steeds beter mee omgaan, want het is allemaal een kwestie van oefenen.

Learn more about "Verleidingstips"

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.