Skip navigation

Verleidingstips

Laatste update: oktober 12, 2015

Omdat je single bent, kan je wel eens het gevoel hebben dat je heel snel je nieuwe liefde wil vinden, door je in te schrijven op een dating site, kan je kostbare tijd winnen. We zijn een populaire website, door en onze dating tips en advies, mag je er zeker van zijn dat je de liefde van je leven gaat vinden. De kunst van het verleiden is voor sommige mensen heel gemakkelijk, voor andere vergt het denkwerk, tijd en inspanningen. Wanneer je iemand wil ontmoeten, maakt het eigenlijk niet uit of je op zoek bent naar een lange termijn verbintenis of een one night stand, je moet gewoon risico’s nemen. Angst om afgewezen te worden kan minder avontuurlijke singles afschrikken. De kern van het verleiden begrijpen en begrijpen hoe je deze moet vinden zal je helpen om teleurstellingen te voorkomen.

Hoe moet je flirten als je single bent

Eerste indrukken zijn essentieel, zowel in het echte leven als online. Het opzetten van je internet profiel en het toevoegen van foto’s met een bepaald doel voor ogen is even belangrijk als je fysieke voorkomen in het echte leven.

Singles kunnen hun verleidingspotentieel vergroten door te focussen op een gezonde levensstijl, het dragen van flatterende kledij die aangepast is aan het lichaamstype, en te zorgen voor een mooi kapsel. Wanneer je iemand in het echt voor de eerste keer ziet, zijn 90% van de indrukken reeds gemaakt. Je lichaamstaal, je kledingstijl, je algemeen voorkomen en of je op je gemak bent, zijn allemaal belangrijk. Gewoon jezelf zijn is de beste manier om indruk te maken op de andere partij, je echte charme ligt namelijk in je persoonlijke trekken die je uniek maken.

Singles die snel een relatie willen aangaan, moeten het maximum proberen te halen uit elk contact. Bijvoorbeeld, sluit aan bij een club die activiteiten organiseert die jij leuk vindt (zoals een teamsport) en voor mensen met dezelfde leeftijd als jezelf. Benader alle opportuniteiten met een open geest, haal het maximum uit je uitstapjes, registreer je op internet forums en chats, en hou je ogen en oren goed open…

Verleiding als een deel van het dagelijkse leven

De meest aantrekkelijke mensen zijn zij die volledig zichzelf zijn en echte charme en charisma bezitten. Om andere mensen aan te trekken, moet je eerst van jezelf leren houden zodat je onweerstaanbaar wordt, spontaan, nieuwsgierig en positief ingesteld. Zoek nieuwe hobby’s en interesses, op die manier stijgen ook het aantal dating mogelijkheden, en je zal zeker verschillende manieren vinden om jezelf verder te ontwikkelen.

Heel belangrijk voor iemand die het single leven wil verlaten is stevig in het echte leven te staan, in het heden, en jezelf te bevrijden van het verleden. Kijk rondom je, vang de schitteringen op, focus je op glimlachende medemensen in de straat, in het shoppingcenter en op een feestje bij vrienden. Wanneer je een gesprek met iemand start, vergeet niet actief naar die persoon te luisteren. Vele singles maken de fout om het gesprek helemaal te monopoliseren zodat de andere partij geen kans krijgt om een woord te zeggen. Laat merken dat je geïnteresseerd bent in de ander, stel vragen, zorg dat je relaxed en optimistisch bent. Niet klagen over wat dan ook en niet over je verleden praten, want vanaf nu telt immers alleen nog de toekomst.

Iemand die goed kan verleiden is vol zelfvertrouwen. Kijk positief naar jezelf. Denk na over je (lichaams)houding, sta recht en glimlach. Een glimlach is beter dan duizend woorden en ook een teken van geluk, en een perfecte ijsbreker bovendien. Volg je instincten in de zoektocht naar hoe je het je partner kan aangenaam maken. Luister actief, concentreer, denk aan je look en lichaamstaal.

Online verleiden

Onze website is één van de beste plekken om een actieve online zoektocht aan te vatten. Je kan er deelnemen aan een online chat en de sociale media gebruiken. Weet goed naar welke soort relatie je aan het zoeken bent. Is het een one night stand, een serieuze relatie, of een partner voor het leven? Op een online dating site is elk deel van je online profiel cruciaal, zoals je bijnaam, je profielfoto, je eerste bericht etc. E-mails en berichten die je verstuurt moeten accuraat zijn en persoonlijke informatie bevatten. Focus niet op één persoon maar probeer contact te leggen met meerdere mensen via de website.
Het doel van online daten is ervoor te zorgen dat je elkaar begint te e-mailen, dan volgt misschien het uitwisselen van telefoonnummers, en hopelijk, een eerste echte date!

  • Verleiden is een werkwoord, dag na dag. Mannen moeten vrouwen leren begrijpen om hen te kunnen vermaken. Er worden voldoende signalen uitgezonden, maar die moeten vertaald worden: hoe ben je er zeker van dat ze je leuk vindt? Verleiden is een langzaam proces, kort door de bocht gaan werkt hier niet.
  • Zelf de meeste verlegen mannen kunnen leren te verleiden door het als een spel te bekijken. Op die manier vinden ze wel een dame die met hen uit wil gaan.
  • Vrouwen vinden mannen die te snel willen gaan echte womanizers, op die manier geraken ze niet verder dan dit beeld en slagen er niet in de echte man te leren kennen.
  • Verleiden doe je niet alleen met woorden, de lichaamstaal alleen al stuurt een sterk sensueel signaal uit, zoals de verleidingsblik, om maar één voorbeeld te geven!

Learn more about "Online dating tips"

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.