Skip navigation

Een regenachtige date? Een fantastische date!

Laatste update: december 28, 2015

Je hebt vandaag een date, een ontmoeting met, wie weet, je zielsverwant, en…? het regent… geen paniek! Zelfs als de weersverwachting verschrikkelijk is, kan je je afspraak op duizend-en-één manieren opvrolijken. Hier een paar tips…

Als je op zoek bent naar een gezellige en levendige plek en je bent bang dat jullie met dit weer de enigen in een verlaten café zullen zijn: probeer een overdekte markt, die zijn altijd drukbezocht! Bovendien zijn het bedrijvige plekken met vaak lokale verkopers, gevarieerde kraampjes, kortom een plek die genoeg stof tot praten oplevert.

Het regent en jullie hebben geen zin om door de regen naar een restaurant te gaan? Stel eens voor om thuis te koken, het is dé kans om je talenten als keukenprins(es) te tonen! Er wordt gezegd dat de maag de kortste naar een mans hart is, dames… En heren, weet dat een man die kan koken enorm sexy is!
Een andere bewezen idee (en niet alleen bij slecht weer) zijn gezelschapsspellen zoals bordspellen, kaarten, etc. De uitdaging creëert spanning en adrenaline en houdt de sfeer erin. Bovendien kan ieder spel volgens jullie eigen regels worden aangepast: een goede manier om de humor van je partner te testen!
Door de regen gaat jullie picknick in het park niet door… Maar heb je er weleens aan gedacht om lokale toeristische attractie te bezoeken? Een museum of een tentoonstelling bijvoorbeeld!

We geven toe dat het met regenachtig weer wat lastiger is een leuke date te plannen, maar je moet hem er in geen geval door laten verpesten. Wees zelfverzekerd en annuleer je date niet vanwege een paar druppeltjes water!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.