Skip navigation

Daten wordt gemakkelijker met Tinder

Laatste update: oktober 9, 2015

Wanneer we het hebben over daten door middel van sociale netwerken, dan mogen we de groeiende populariteit van dating applicaties niet over het hoofd zien. Tinder is een gratis app die je met een klik op je smartphone installeert. Nadat je een profiel hebt aangemaakt (wat maar een halve seconde duurt omdat het je Facebook foto en je opgegeven interesses gebruikt om het profiel aan te maken) en je zelf foto’s aan je profiel hebt toegevoegd, ben je klaar om de wereld van Tinder te ontdekken!

Tinder:app afspraken die kunnen leiden tot een relatie

Het principe achter Tinder is heel eenvoudig. Je scrollt door foto’s van mannen en vrouwen die binnen een bepaalde straal van jouw opgegeven locatie wonen. Dit betekent dat je zelf in staat bent om je zoeklocatie op te geven. Je hoeft alleen maar door de profielen te scrollen en deze te ‘liken’ als je geïnteresseerd bent. De anderen kun je afwijzen met een ‘nope’. De persoon waar het om gaat zal niet weten of jij voor ‘like’ of ‘nope’ hebt gekozen, want alleen als jullie allebei op ‘like’ hebben gedrukt zal Tinder je dat laten weten.

Nadat het ijs gebroken is (dank je wel Tinder), kun je chatten met de persoon waar je een oogje op hebt. Het concept trekt grote aantallen jongen mensen aan omdat de app als tijdbesparend gezien wordt (immers de persoon met wie je aan het chatten bent, heeft op basis van je foto interesse in je, dit is een goede start) en omdat het een onuitputtelijke databank is.

Ontmoet op een snelle manier veel verschillende mensen

Op Tinder kun je werkelijk iedereen vinden: de bakker, je wiskundeleraar, de postbode en zelf je jongere broertje… De applicatie wordt gezien als dating versneller Er zijn mensen op zoek naar hun toekomstige partner, of eenzame mensen die gewoon wat behoefte hebben aan genegenheid, iemand die gewoon nieuwsgierig is en singles die op zoek zijn naar de liefde, etc.

Het lastigste gedeelte van dit alles is om tussen al deze mensen de persoon te vinden met wie je een avontuur kunt beleven, een verhaal kunt delen of waar je zelfs een deel van de weg kunt afleggen.

Gezien de feedback die we hebben ontvangen op Tinder, weten we dat het tot fantastische verhalen kan lijden. Maar voordat het jou overkomt heb je een beetje geduld, een goed gevoel voor humor een open geest en een klein beetje intuïtie nodig.

Learn more about "Daten op sociale netwerken"

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.