Skip navigation

Welke profielfoto moet u gebruiken om een vrouw te verleiden?

Laatste update: januari 13, 2016

Op een dating site speelt de profielfoto een belangrijke rol. Het helpt om een eerste indruk over de persoon te vormen. En omdat het vaak het enige element is waar om gevraagd wordt, moet deze zorgvuldig worden gekozen zonder te overdrijven maar ook zonder u teveel te benadelen. Het doel is dat het op u lijkt! Maar, hoe verleid je een vrouw op een dating site en met welke profielfoto? Hier zijn enkele tips om de aandacht van uw toekomstige veroveringen op dating sites te krijgen! Zoals u zult merken, is het niet zo moeilijk om het goed te doen!

Uw profielfoto moet op u lijken

Online verleiden is een universum op zich. Er is geen informatie aanwezig van een eerste face-to-face ontmoeting. De persoon die u wilt verleiden kan niet vertrouwen op wat u haar vertelt en laat zien. Wees uzelf bij de eerste oversteek. Durf uzelf te laten zien zoals u bent in het echte leven, met uw kwaliteiten , maar ook uw kleine gebreken. Liegen met een verkeerde foto kan bijdragen aan teleurstellingen bij een toekomstige eerste ontmoeting. Zet uzelf in het voordeel, maar voeg niet te veel toe. Het is onnodig u te verschuilen achter een beeld van een playboy als u er niet één bent. Vrouwen houden van mannen die vertrouwen in zichzelf hebben, bewijs dit met een profielfoto die op u lijkt. Zo verwerft u oprechtheid en inspireert tot meer vertrouwen. U kunt laten zien wat u wilt, maar overdrijf het niet: blijf bescheiden. Verleiding is geen wedstrijd van schoonheid of spieren!

Te vermijden fouten op een dating site

Verleider rijmt niet met “verleidelijke”. Een foto kan mooi zijn zonder zonnebril en zonder blote gespierde borst. Vermijd foto’s van slechte kwaliteit waarop uw gezicht niet te zien is. Sommige passies kunnen afschrikken of niet in overeenstemming zijn met het idee van verleiding … U kunt gepassioneerd zijn over auto’s of voetbal zonder dit thema te gebruiken om uzelf te presenteren als u het hart van een vrouw wilt veroveren. Een selfie waarbij u voor uw grote auto staat? NEE, u heeft zeker nog andere voordelen, afgezien van de mechanica van uw auto. Vermijd een strakke glimlach of een ‘hunk’ houding, dat is zeer patserig: het is in strijd met de regels van de kunst van het verleiden. Een foto plaatsen met je huisdier kan sommige vrouwen charmeren, maar kan andere ook afschrikken. Een foto met vrienden, uw pint bier in de hand, is ook niet ideaal: er zijn andere manieren om uw interesse voor feestelijke avonden te laten zien (in uw beschrijving en bij uw interesses bijvoorbeeld). Wat kleding betreft, wees slim omdat vrouwen hier bijzonder gevoelig voor zijn: een bevlekte trui of T-shirt zijn niet toegestaan! Een man die zich weet te kleden is een man die zichzelf goed verzorgt.

Een ideale foto om de liefde te vinden

Aan de andere kant, kies voor op een dating site een foto waarop u goed te zien bent, bij voorkeur buiten genomen voor meer glans. Niets is meer flatterend dan natuurlijk licht, vooral in de late namiddag. Draag eenvoudige en chique kleding en neem een ontspannen houding aan. Online verleiding via een dating site lijdt door slechte vooroordelen: foto’s die teveel geretoucheerd zijn, teveel verfraaide foto’s, valse visuele presentaties. Door natuurlijk te zijn, zult u zich meer op uw gemak voelen tijdens toekomstige afspraken met de vrouwen die u ontmoet. Wij raden u aan de kaart van de oprechtheid te spelen. Weet dat het uw potentiële angsten voor een eerste afspraak sterk kan verminderen. Als zij u leuk vindt op een foto, dan is er een kans dat zij u ook in het echte leven aantrekkelijk zal vinden! Eenvoud, eerlijkheid en efficiëntie zijn de kenmerken van een succesvolle foto voor het profiel op een online dating site.

Learn more about "Verleid een vrouw op een dating site"

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.