Skip navigation

Verleid een vrouw op een dating site

Laatste update: januari 13, 2016

Je bent al te lang single en je bent wanhopig in het vinden van de juiste vrouw? Online dating opent deuren naar fantastische mogelijkheden om gemakkelijk een breed scala aan leuke vrouwen te ontmoeten via de e-mail.

Deze gemakkelijke manier van online contacten leggen, kan uitendelijk uitgroeien tot het uitwisselen van contactgegevens en zich ontwikkelen van virtuele relatie naar een echte en persoonlijke relatie. Door het zorgvuldig volgen van onze verleidingsstrategieën zal je zonder problemen je doelen en successen bereiken in de liefde.

Beheers de regels van de verleiding

De kunst van verleiding leer je niet zomaar. Op een subtiele manier contact leggen met de vrouw waarin je geïnteresseerd bent, kost tijd. Met behulp van datingsites kom je in contact met meer vrouwen dan je ooit zult tegenkomen in je dagelijkse leven, maar je moet wel geduldig zijn betreffende een daadwerkelijke afspraak. Elke datingsite heeft veel vrouwen met dezelfde verwachting als jij hebt. Het enige wat je moet doen, is leuke gesprekken voeren via de chat en email om uiteindelijk te komen tot een echte ontmoeting. Wees vooral niet te gehaast met het vertellen van je verhaal, maar onderscheid je juist van de andere mannen in het vinden van de ware liefde. Laat je van je beste kant zien en wees vooral helemaal jezelf! Om tot een fijne relatie mét romantiek te komen, is het belangrijk om je oprechtheid te tonen naar je gesprekspartner. Je verkleint hiermee de kans op teleurstellingen en onaangename verrassingen ten tijde van een echte ontmoeting.

Word een kei in het online verleiden

Om een meester in het verleiden te worden, moet je eerst weten met welke vrouw je te maken hebt. Daarvoor is het van belang om altijd goed het profiel te bestuderen. Je vindt namelijk een schat aan informatie en het geeft je meteen een idee van de persoonlijkheid van je toekomstige gesprekspartner. Online verleiden is een psychologisch spel, waarbij je een aantal basisregels dient te volgen. Omdat het eerste contact enkel virtueel is, is het belangrijk om directe nieuwsgierigheid te wekken.

Weet dat de kwaliteit van je gesprekken de kansen van een ontmoeting bepalen. Daarom is het van belang dat je nette en goed geconstrueerde zinnen schrijft en geen sms taal gebruikt. De eerste indruk die je geeft, moet zijn van een man die goed is op vele gebieden, inclusief een goede opleiding. Transformeer jezelf naar een echte gentleman, want vrouwen houden daar van. Wees geduldig en stuur niet meteen aan op een ontmoeting. Dit kan overkomen als geforceerde pogingen en dat schrikt sommige vrouwen af.

Leer hoe je online moet flirten

Online verleiden lijkt makkelijker, omdat je niet direct in contact staat met de dame die je interessant vindt. Hierdoor kun je gemakkelijker en vrijer je gedachten uiten. Echter, ga er niet vanuit dat elke vrouw gemakkelijk te benaderen is, zelfs niet op een datingsite. Vanwege de vele verzoeken tot gesprek worden deze vrouwen selectiever in de keuze van hun gesprekspartner. Zo zullen ze elk gesprek zonder pardon afkappen, waarin ze onheus of respectloos bejegend worden. Net zoals in het echte leven is het belangrijk om enkel oprechte informatie uit te wisselen over jezelf. Door je altijd beleefd, nieuwsgierig en bewust van je goede kanten op te stellen (bijvoorbeeld je gevoel voor humor), worden de vrouwen nieuwsgierig naar jou. De meerderheid van de vrouwen wil graag meer te weten komen over de persoon aan de andere kant van het beeldscherm.

Je zult begrijpen: op datingsites zijn je hersenen een belangrijk onderdeel van de verleiding. Geen smachtende blik en dom of onhandig glimlachen … Het zijn je woorden én de goede bedoelingen die indruk moeten maken. Je moet in staat zijn om je potentiële partner te overtuigen dat jij haar man bent. Vergeet niet een cruciaal element: mannen zoals jij, op zoek naar de liefde, zijn in overvloed aanwezig. De vrouwen aan de andere kant worden vaak op een vervelende manier benadert en zij zullen heel selctief zijn in hun keuzes van een gesprekspartner en uiteindelijke partner in het echte leven. Op het internet zijn de vrouwen de koningin, want zij beslissen! Om je kansen te vergroten, moet je de vrouwen ervan overtuigen dat je uniek bent.

Learn more about "Onze verleidingsgeheimen"

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.