Skip navigation

Zoosk

Laatste update: February 13, 2017

Overzicht

Zoosk is een sociaal netwerk en datingsite in één. Je kunt er makkelijk nieuwe mensen leren kennen. Je kunt je inschrijven aan de hand van je Facebook of Google+ profiel, waardoor Zoosk makkelijk geschikte partners met je kan matchen. Zoosk is een leuke, unieke en originele ervaring door de combinatie van sociaal netwerken met dating. Je kunt op ontspannen manier mensen leren kennen, vriendschappen opbouwen en desgewenst daten. Als je op je Facebookprivacy gesteld bent, kun je ook simpelweg met een emailadres inschrijven.
Het matchmaking algoritme leert van je gedrag. Het systeem onthoudt reeds bezochte profielen en zoekopdrachten. Hierdoor word je gematcht met de profielen die het beste bij je passen. Dit systeem wordt “Behavioral Matchmaking” genoemd. Je hoeft geen eindeloze vragenlijst in te vullen met je interesses, want de krachtige tool van Zoosk leert constant van je klikgedrag op de site.

Hoe werkt het

Je inschrijving op Zoosk is binnen enkele minuten voltooid: creëer je “Date Card” (je datingsprofiel) en vul zo veel of zo weinig informatie in als je wil. Je kunt op een later moment altijd meer informatie toevoegen. Vervolgens kun je eventueel de Zoosk compatibility test invullen om zo je voorkeuren aan te geven. De Behavioral Matching Tool gebruikt deze informatie evenals je klikgedrag op de site om je meteen matches voor te stellen.
Het is een sociaal netwerk en datingsite in één. De virtuele knipogen en cadeautjes geven een romantische insteek. Je kunt makkelijk op mensen in je omgeving filteren.
Tot dusver is alles gratis. Wil je echter met andere leden communiceren of zien wie je profiel bezocht heeft, dan dien je een betalend lidmaatschap te kiezen.

 

Belangrijkste kenmerken

 

Bij Zoosk kun je op verschillende manieren communiceren met potentiële matches:
–    Doe een simpele zoekopdracht op basis van je criteria
–    Kies uit de profielen die de Behavioural Matching Tool je voorstelt
–    Gebruik de Profiel Caroussel. Dit is een soort spel waarbij je simpelweg “ja” of “nee” klikt op de getoonde foto +  leeftijd van andere leden. Als je “ja” klikt, krijgt het betreffende lid bericht daarover.
–    Bij een betaald abonnement kun je videochatten.
–    De Zoosk Scientific Matchmaking Service™: deze matching tool geeft je één match per dag, gebaseerd op je voorkeuren en op je bezoekgedrag op Zoosk. Vergeet niet dat al deze acties Zoosk steeds meer informatie verstrekken en daarmee de matches verfijnen.
–    Je kunt je Zoosk account met Facebook synchroniseren en zo bestaande Zoosk profielen van Facebook-vrienden vinden.
Zoosk heeft je privacy en safety hoog in het vaandel. Alle nieuwe profielen worden gecheckt door Zoosk en gebruikersinformatie is gecodeerd.

Tarieven

Abonnement Kosten Kosten per maand
1 maand 30.24€ 30.24€
3 maanden 63.50€ 21.16€
6 maanden 90.71€ 15.12€

zoosk

 

Waarom Zoosk kiezen ?

 

Ons team is erg onder de indruk van Zoosk. De manier van matchen van Zoosk is erg innovatief en een doorbraak in de datingwereld. Zoosk onderscheidt zich met zijn matchingsalgoritme van al zijn concurrenten. Deze datingsite legt de nadruk op het sociale aspect van dating, waardoor het simpelweg leuker is om te gebruiken. Als je je sociale netwerken (Facebook en Google+) niet wilt verbinden met Zoosk, dan kun je je anoniem met je emailadres registreren. Je kunt je profiel tijdelijk betalend promoten en beter in de zoekresultaten terecht komen. Op de homepage kun je alle updates van je Zoosknetwerk real time in één oogopslag zien. Bovendien kun je Zoosk gebruiken op je computer, ipad, android tablet, iphone of android telefoon. Naast een Facebook dating-app heeft Zoosk tevens een iPhone dating app en een Android dating app. Deze synchroniseren onderling. Zoosk is de snelste en modernste keuze.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.