Skip navigation

Parship Senioren Review

Laatste update: juli 12, 2022 door Tess

Parship is één van de websites die een revolutie in de online dating business heeft teweeggebracht met hun unieke persoonlijkheidstest.. Het is momenteel de meest geanvanceerde website op zijn gebied. Parship is al sinds 2003 actief in Nederland.

De koppelmachine is gemaakt om senioren daters, singles vanaf vijftig jaar te helpen om dates te krijgen, vrienden te maken of een potentiële partner te vinden voor een lange, serieuze relatie.

Parship Senioren: Hoe werkt het?

Als je je aanmeld, doe je direct een uitgebreide persoonlijkheidstest Op basis van je antwoorden evalueert Parship een aantal persoonlijkheidskenmerken die belangrijk zijn in een relatie. Vervolgens stelt Parship je andere singles voor, die  het beste bij je passen op basis van overeenkomsten en verschillen tussen jullie persoonlijkheden. Beide elementen zijn belangrijke voor een goede match.

parship senior nederland registreer gratis

Het systeem zorgt ervoor dat jouw persoonlijkheidsprofiel matcht met een van de andere leden op de site. Hierbij werd een bijpasssend algoritme gemaakt dat tot wel tachtig verschillende partners bij u kan matchen. Het dating platform matcht mensen die hoogstwaarschijnlijk op elkaar kunnen aansluiten kijkend naar leeftijd, interesses, persoonlijkheid en verwachtingen van een relatie. Zodra Parship een evaluatie heeft van de test die gemaakt is zal de gebruiker een lijst ontvangen met potentiële partners.

Vanaf daar is het aan hen om in contact te komen met deze gebruikers en een nieuwe liefde te vinden!

>> Registreer je nu hier voor Parship Senioren, helemaal GRATIS! <<

Parship Senioren testen

Veel oudere datenden vinden het lastig om te wennen aan die online dating sites. Parship heeft hierop de perfecte oplossing gevonden: een datingsite die heel erg makkelijk is om te gebruiken!

Na een tijd de site gebruikt te hebben hebben wij gezien dat singles die Parship gebruiken heel erg serieus zijn over hun intenties: zij willen liefde nog een kans geven en ze zullen geen kans voorbij laten gaan om een eventuele nieuwe liefde te vinden als jij bent wat zij zoeken. Er zijn bijna geen nepprofielen of liegende mensen.

Belangrijkste functies

Over het geheel genomen biedt Parship hetzelfde soort diensten als een aantal andere datingsites die op basis van persoonlijkheid matchen. Wat de andere datingsites niet bieden, is de mogelijkheid je zoekcriteria uit te breiden om zo ook andere profielen te kunnen zien. Dit is wel mogelijk bij Parship.

Zowel de inschrijving als de persoonlijkheidstest zijn volledig gratis.

parship senioren nederlands

Neem een Premium-lidmaatschap als je van de volledige features van de website wilt gebruikmaken. Als je een 6-maanden Premium-abonnement kiest, garandeert Parship je op zijn minst 5 serieuze contacten. Daarnaast geeft Parship je via meerdere kanalen allerlei adviezen en tips over het hele datingproces. Van het eerste contact tot het goed afsluiten van je eerste date!

Als je een premium account aanschaft krijg je onder andere toegang tot:

  • Het sturen van privé berichtjes zonder limiet
  • Het hebben van zeker een minimaal aantal contacten
  • Het sturen van smileys en vragen stellen aan andere gebruikers
  • Partnersuggesties krijgen van Parship
  • De lokale zoekfunctie gebruiken om te kijken wie er allemaal in de buurt zijn
  • Ontmoetingen zien
  • De uitslag van de persoonlijkheidstest inzien
  • Je profiel kunnen updaten

Parship Senioren Tarieven

Abonnement Prijs Prijs per maand
6 maanden 269.40 EUR 44.90 EUR
12 maanden 478.80 EUR 39.90 EUR
24 maanden 597.60 EUR 24.90 EUR

Betrouwbaarheid en veiligheid

Parship werkt hard om ervoor te zorgen dat gebruikers de meest effectieve, eerlijke en veilige datingervaringen hebben. Jouw persoonlijke informatie wordt altijd secuur behandeld. Profielen worden vaak gecheckt om ervoor te zorgen dat deze van de hoogste kwaliteit zijn.

Parship Senioren beoordeling: Onze mening

VOORDELEN
NADELEN
100% gratis registratie

Koppeling speciaal voor senioren

Goede klantenservice

Profielen worden een voor een gematcht

Blog met veel informatie over dating voor ouderen

Uitgebreide persoonlijkheidstest

Als je op zoek bent naar een serieuze relatie en bereid bent wat tijd in de uitgebreide persoonlijkheidstest te steken, dan is Parship wat voor jou. Dankzij het matching systeem zie je alleen partners die goed passen bij jouw persoonlijkheid. Hierdoor zul je veel tijd besparen en snel een lange én serieuze relatie kunnen vinden.

Privacy staat ook hoog in het vaandel bij PARSHIP. Profielen worden dan ook handmatig gecontroleerd om zo het kaf van het koren te scheiden. Voor jou betekent dit online dating met een gerust hart!

Als jouw doel is om een leuke, gezellige single in contact te komen die vlakbij jou in de buurt woont. Iemand die dezelfde persoonlijkheidskenmerken en interesses heeft als jij? Dan is Parship een goede plek om dit romantische avontuur te starten.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.