Skip navigation

EliteDating Senioren Review

Laatste update: mei 13, 2020 door Tess

EliteDating is een datingsites op basis van affiniteit voor veeleisende singles die op zoek zijn naar kwaliteitsdates. EliteDating staat al jaren bekend als een van de beste datingsites van België en is ideaal voor singles van boven de 50 die op zoek zijn naar iemand met wie ze een langdurige liefdesrelatie willen opbouwen.

EliteDating Senioren: Hoe werkt het?

De site EliteDating richt zich op de wat oudere single en werkt met een persoonlijkheidstest op basis van een wetenschappelijk algoritme. Wanneer u zich inschrijft op de site, vult u een vragenlijst in. Met de resultaten van deze test kan ELITEDATING een profiel van de leden maken en bepalen welk type relatie ze zoeken. Zo brengt ELITEDATING leden bij elkaar waarvan de persoonlijkheid en de verwachtingen zeer goed op elkaar aansluiten. Ideaal voor mensen die na hun 50e op zoek zijn naar de liefde.

Er zijn twee manieren waarop u een potentiële partner kunt treffen. Op de eerste manier stuurt EliteDating u partner suggesties na uw compatibiliteitstest en rekening houdend met uw interesses en leeftijd.

Anders kunt u ook via de geavanceerde zoekmachine in contact komen met gezellige, leuke volwassen singles die in uw omgeving wonen!

De beste manier om het ijs te breken met een potentiële partner is door uw interesse te tonen door middel van het sturen van een ”like”, als deze terug wordt gestuurd kunt u zich wagen aan een privé gesprek en eventueel zelfs een datum prikken voor de eerste, hopelijk door veel opgevolgde, dates!

elitedating nederlands

EliteDating Senioren testen

De grootste belofte van EliteDating is dat u verbonden zal worden met verfijnde singles in de vijftig of ouder. Verder zullen zij ook groot en serieus nadenken over hun liefdesleven. Het platform zorgt ervoor dat dit goed na wordt geleverd, aangezien je eerst de compatibiliteitstest moet voltooien om lid te mogen worden. Dit is waarom de mensen die je zult tegen komen op het platform vaak erg serieus zijn.

Misschien wilt u wel eens kijken naar het online magazine van EliteDating om tips te lezen over hoe je weer terug gaat in de dating wereld en van alles te lezen over daten voor senioren.

Belangrijkste functies

Er zijn twee manieren waarop je kunt deelnemen aan EliteDating: je kunt een basis account gebruiken ofwel een premium account

Met het standaard account kan je een profiel aanmaken, wat foto’s toevoegen, de compatibiliteitstest maken en de resultaten zien, dagelijks nieuwe partnervoorstellen ontvangen en interesse van andere mensen zien door een ”like” die gestuurd wordt.

Als je voor een premium account gaat heb je meer mogelijkheden in tegenstelling tot de hierboven genoemde mogelijkheid. Je bent bijvoorbeeld in staat om:

  • Zo veel berichten te versturen en ontvangen als je maar wil
  • Alle foto’s te bekijken die andere gebruikers op hun profiel uploaden
  • Zien of je privé berichtjes al gelezen zijn
  • De app te gebruiken
  • Tot wel twintig verschillende partnervoorstellen te ontvangen

EliteDating Senioren Prijzen

Abonnement Premium
Prijs Prijs per maand
3 maanden 179.70 EUR 59.90 EUR
6 maanden 239.4 EUR 39.90 EUR
12 maanden 298.80 EUR 24.90 EUR

Betrouwbaarheid en veiligheid

EliteDating hecht veel belang aan de bescherming van de gegevens van zijn leden zodat zij zich, in alle veiligheid en vertrouwen, volledig kunnen richten op het vinden van een partner. EliteDating beschikt daarom over goed ontwikkelde veiligheidsmaatregelen. Een algoritme bestudeert de profielen van alle nieuwe leden om inschrijvingen van mensen met slechte intenties zoveel mogelijk te voorkomen. Bovendien kunnen leden verdachte zaken altijd aankaarten bij onze klantenservice.

EliteDating ondersteunt zijn leden dagelijks in hun zoektocht naar de liefde. Om iedereen met succes zijn wederhelft te laten vinden, is het voor EliteDating van groot belang zijn leden te begeleiden tijdens hun zoektocht naar de ideale persoon in hun leven. Daarom staan er adviseurs tot uw beschikking die u continu begeleiden en uw vragen beantwoorden.

EliteDating Senioren beoordeling: Onze mening

VOORDELEN
NADELEN
Gericht op ambitieuze Nederlandse singles vanaf vijftig

Effectief koppelproces

De website is erg handig

Alle profielen worden gevalideerd door het moderatie team

Sterke FAQ sectie en handig online magazine met date ideeën en tips voor ouderen die daten

App beschikbaar voor Android en iOS

Om alle foto’s van anderen te bekijken hoef je alleen maar up te graden naar een premium account

EliteDating richt zich duidelijk op wat oudere singles die op zoek zijn naar “hoogstaande ontmoetingen”. Het platform is eenvoudig en intuïtief te gebruiken. De nadruk ligt duidelijk op de veiligheid en bescherming van de gebruikers: een onderscheidend en geruststellend criterium in de wereld van datingsites!

elite dating nederlands

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.