Skip navigation

be2 Review

Laatste update: juni 11, 2024

be2 is een datingsite die matcht op basis van affiniteit, ofwel matchmaking. be2 is een relatie site die zich alleen richt op langdurige en serieuze relaties. De leeftijdsgroep gaat van 40 tot 70. Het is belangrijk jezelf te zijn op de be2 datingsite.

Om andere profielen in detail te kunnen bekijken heb je hun akkoord nodig. Zorg er dus voor dat je eigen profiel er ook leuk uitziet. De site is aanwezig in 40 landen en heeft al 35 miljoen leden waarvan zo’n 57% vrouwen en 43% mannen.

be2: Hoe werkt het?

In eerste instantie vul je een korte persoonlijkheidstest in en maak je een gratis account aan. Er worden meteen een paar matches gevonden op basis van je psychologisch en sociaal profiel. Deze singles zijn mensen die op je lijken en op dezelfde manier in het leven staan. Vervolgens kun je desgewenst meer vragen over jezelf invullen. De vragenlijst is gebaseerd op 7 hoofdpunten van je persoonlijkheid. De be2 index geeft een rating aan je matches. Hoe hoger het percentage, hoe meer overeenkomsten je met de betreffende match hebt.

Je kunt daar niet alleen de voorgestelde matches bekijken die be2 voorstelt, je kan ook nog eens de lijst met nieuwe gebruikers doorscrollen of door midden van gedetailleerd zoeken interessante mannen of vrouwen vinden die passen in jouw beeld van de ideale partner!

Zodra je iemand hebt gevonden die volgens jou aan je verwachtingen voldoet, kun je als Premium gebruiker het ijs breken en een gesprek beginnen. Je bepaalt uiteraard zelf wanneer de eerste date plaats gaat vinden.

be2 testen

be2 is leuk, gezellig en ontzettend eenvoudig in gebruik. Elke dag krijg stelt de website je een eventuele match voor waardoor het eenvoudiger wordt om de ware te vinden.

Als je een account van iemand wil bekijken, dien je eerst je eigen profiel aan te maken. Vervolgens wordt je profiel gecontroleerd door het platform. Dat is trouwens alleen maar voordelig. Zonder twijfel is dat namelijk een bewijs dat iedereen op het platform het daten serieus neemt en echt op zoek is naar een nieuwe liefde. Nep accounts zul je hier niet vinden.

Belangrijkste functies

Met de “zet de eerste stap” tool, kun je een ander lid laten weten dat je geïnteresseerd bent. Verder is er een standaard, duidelijke en efficiënte zoekfunctie om de juiste profielen te zoeken. Desgewenst kun je de hulp inroepen van een “verleidingscoach”. De coach kan je versiertips geven evenals uitleg over welke houding je het beste kan aannemen op de site en in gesprekken met mogelijk toekomstige relaties. Inschrijving is gratis.

Om je profiel echt compleet te maken, dien je een Premium gebruiker te worden. Je kan bijvoorbeeld geen foto uploaden als je geen premium gebruiker bent.

Als Premium gebruiker kun je onder andere:

  • Foto’s uploaden en foto’s in hoge kwaliteit bekijken
  • Onbeperkt berichten versturen en ontvangen
  • Bekijken wie jouw profiel heeft bezocht
  • De garantie dat je contact krijgt met minstens 10 aanbevolen partners

be2 tarieven

Abonnement Prijs Prijs per maand
3 maanden 149.70 EUR 49.90 EUR
6 maaden 179.40 EUR 29.90 EUR
12 maaden 298.80 EUR 24.90 EUR

Betrouwbaarheid en veiligheid

De website van Be2 is 100% veilig. Al je persoonlijke gegevens zijn namelijk versleuteld en er wordt vanzelfsprekend niets met derden gedeeld. Zo nodig, kun je jouw persoonlijke gegevens en instellingen eenvoudig veranderen.

Daarnaast is er een team van specialisten continu bezig met de veiligheid. Zo worden alle profielen handmatig gecontroleerd. Bedriegers kom je hier dus niet tegen. Vervolgens kun jij zelf bepalen met wie je jouw foto’s deelt.

be2 beoordeling: Onze mening

VOORDELEN
NADELEN
Zeer effectieve persoonlijkheidstest

Interessante en geschikte gebruikers

Een uitgebreide blog met dating tips en ideeën

Een applicatie die eenvoudig via iOS en Android te downloaden is

Gelimiteerde mogelijkheden voor niet-Premium gebruikers

Bij een premium lidmaatschap garandeert be2 minimaal 10 interessante contacten. Als je die niet haalt, wordt je premium account net zo lang gratis verlengd tot je de 10 contacten behaald.
Je kunt ongedwongen 5 vragen stellen aan een leuke match via het “vraag het maar” item. De site biedt goede veiligheid en privacy. We raden be2 aan voor mensen boven de 35 die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.