Skip navigation

lexa.nl

Laatste update: juli 10, 2019

Lexa is onderdeel van het Franse Meetic. Meetic is marktleider in Europa. Hierdoor is er veel ervaring met en kennis over de beste matchingmethodes, gebruikersveiligheid en privacy. Leden van Lexa zijn over het algemeen op zoek naar een serieuze relatie of vriendschap. Door het laagdrempelige premium lidmaatschap van €9,95 hebben de meeste leden een premium membership. Het is erg makkelijk nieuwe mensen te ontmoeten via Lexa.nl.

Hoe werkt het
Je kunt je gratis inschrijven en zelfs met een gratis account alle profielen met foto’s bezichtigen. Je kunt een gratis flirtbericht sturen, maar als je echt een gesprek wilt aangaan heb je een betalende account nodig. Als je een premium membership neemt, kun je onbeperkt berichten sturen naar en chatten met andere leden.
Lexa is heel makkelijk in gebruik. Alle belangrijke functies zijn aanwezig. Lexa doet er alles aan om communicatie tussen de leden te stimuleren. Een teller houdt bij hoeveel leden en welke leden je profiel hebben bezocht. Je kunt leden die je leuk vindt “flashen”, zodat ze weten dat je geïnteresseerd bent. Ook stelt Lexa je dagelijks aan 6 leden die bij je passen voor.

Belangrijkste kenmerken
Lexa is één van de grootste datingsites van Nederland. Er zijn gemiddeld zo’n 40.000 leden tegelijk online. Er is dus een grote kans dat jouw toekomstige partner daar tussen zit. Lexa is makkelijk te gebruiken op mobiel. Lexa.nl is veilig en betrouwbaar, want alle profielen worden gecontroleerd. Ook organiseert Lexa sinds kort overal in Nederland events waar je leuke singles kunt ontmoeten.

Tarieven

Abonnement Kosten Kosten per maand
1 maand 24.95€ 24.95€
3 maanden 38.85€ 12.95€
6 maanden 59.70€ 9.95€

Waarom Lexa.nl kiezen ?
Lexa organiseert events door heel Nederland. Het gaat om de zogenaamde Lexa Borrel. Het is een leuke gezellige manier om onder het genot van een drankje andere vrijgezellen te leren kennen.
Lexa beschikt over een app, zodat je de site makkelijk op je ipad, tablet, of mobiele telefoon kunt gebruiken.
Lexa is meerdere malen uitgekozen tot meest betrouwbare datingsite. In 2013 was Lexa.nl de website van het jaar in de categorie “dating”. De site beschikt over het “Keurmerk Veilig Daten”. Alle profielen worden vooraf gescreend, dus dating op Lexa.nl is velig en betrouwbaar. Als je nog nooit van een online datingsite gebruik hebt gemaakt, is Lexa een uitstekend startpunt.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.