Skip navigation

Seksbuddy: Een review over de vooraanstaande datingsite voor discreet daten in Nederland

Laatste update: juli 26, 2019 door Tess

Seksbuddy is bedoeld voor singles die op zoek zijn naar discrete data! Je kunt mensen te ontmoeten op een prettige manier, of het nu een intieme en vriendelijke benadering. Op de site kun je een knipoog naar een andere gebruiker, in eerste instantie, om hun aandacht te trekken en dan kunt u uw interest in contact te komen met de andere te komen laten zien.

Hoe werkt de datingsite Seksbuddy?

Je aanmelden op Seksbuddy is geheel gratis! Na registratie krijgt u toegang tot veelgebruikte functies, zoals het verzenden van berichten en het bekijken van profielen. Indien één of meerdere profielen die u wilt, kunt u eenvoudig contact met hen.

Om te beginnen moet je een profiel aanmaken, waarin je aangeeft wat je intieme voorkeuren zijn. Laat weten naar wat voor type avontuur en partner je op zoek bent op de datingsite.

Vervolgens kun je de zoekfunctie gebruiken om guitige vrijgezellen in je omgeving te vinden!

Heb je iemand gevonden die je interessant vindt? Voeg hem of haar dan toe aan je lijstje van favorieten.

Om in contact te komen met andere gebruikers die dezelfde fantasieën als jij erop nahouden, kun je privé-berichten naar elkaar sturen.

Hier heb je echter wel een Premium abonnement voor nodig.

Een van de voordelen van Seksbuddy is dat je in contact kunt komen met speelse vrijgezellen op ieder gewenst moment en waar je maar wilt, dankzij de dating app.

Verder is er ook een dating blog voor je beschikbaar, waarop verleidingstips staan.

Het testen van de datingsite

Seksbuddy belooft leuke contacten en discrete avonturen. Na gebruik te hebben gemaakt van de services, hebben we gezien dat je gemakkelijk singles kunt ontmoeten die open-minded zijn. Je kunt met ze chatten met de wetenschap dat jouw informatie compleet anoniem blijft.

>> Meld je nu gratis aan op Seksbuddy! <<

Hoofdkenmerken

Je kunt je gratis registreren op Seksbuddy, een profiel aanmaken en zoeken naar singles in de buurt.

Je kunt singles toevoegen als favorieten en hen laten weten dat je geïnteresseerd bent door winks en berichten van maximaal 140 tekens (net zoals op Twitter) te plaatsen. Deze berichten komen op het openbare profiel van diegene terecht, waar andere gebruikers deze gratis kunnen lezen!

Wil je graag gebruikmaken van de complete ervaring? Dan heb je een Premium abonnement nodig.

Premiumleden kunnen berichten versturen. Het aantal berichten dat je stuurt, hangt af van het aantal credits dat je hebt.

Je kunt ook credits kopen om virtuele cadeaus te sturen naar je matches en om gebruik te kunnen maken van de webcams.

De kosten van Seksbuddy

Je kunt gratis gebruikmaken van een aantal functies in Seksbuddy, maar als je ook wilt kunnen genieten van de extra functies, dan kun je hieronder een lijst met de prijzen zien.
Op deze datingsite kun je veilig gebruikmaken van verschillende betalingsmethoden, zoals:

  • iDeal
  • Paysafecard
  • Bancontact
  • Bankoverschrijving
  • Betaling via telefoon
Abonnement Prijs Prijs per maand
CreditPack 10 10 EUR  1 EUR
CreditPack 25 22.50 EUR  0.9 EUR
CreditPack 50 42.50 EUR  0.85 EUR
CreditPack 100 80 EUR 0.8 EUR
CreditPack 275 200 EUR 0.72 EUR

Klantenservice en veiligheid

Je profiel en je account zijn strikt persoonlijk en niemand anders dan jijzelf heeft toegang tot je persoonlijke gegevens. De gegevens zijn zeer streng beveiligd en worden beheerd door Grand Esprit Corp. Ltd. die de Wet bescherming persoonsgegevens naleeft.

Hoe verwijder je je Seksbuddy profiel?

Op Seksbuddy is er geen optie in je profiel zichtbaar waarmee je je profiel kunt verwijderen. Mocht je toch geen gebruik meer willen maken van de datingsite, dan kun je je Seksbuddy profiel verwijderen door een bericht te sturen naar de klantenservice via deze email: [email protected].

Wanneer het verwijderen van je profiel gelukt is, krijg je een bevestigingsmail.

Onze mening over Seksbuddy

VOORDELEN
NADELEN
Gratis aanmelden

Ideaal voor als je discreet wilt daten

Profielen worden handmatig gecontroleerd door de dating-experts van Seksbuddy

Blog met dating tips

Abonnementen met credits

Dating app

Je moet contact opnemen met de klantenservice als je je profiel wilt verwijderen

Deze datingsite is zeer eenvoudig in gebruik, biedt gevarieerde en complete profielen met foto’s en informatie. Kom je snel met iemand in contact met net zo weinig remmingen als jij en die dezelfde gedachten in zijn achterhoofd heeft als jij. Dit alles in een ontspannen en leuke sfeer.

We onderstrepen nog graag dat de site veel nadruk legt op het respect dat leden onderling voor elkaar moeten hebben.

Als je graag guitige vrijgezellen bij jou in de buurt en in de rest van Nederland wilt ontmoeten, gebruik wilt maken van chats die 100% anoniem zijn, wilt flirten met mannen en vrouwen die dezelfde fantasieën als jij hebben en wilt genieten van discrete dates, dan is Seksbuddy een geweldige optie om te beginnen met jouw nonchalante dating-avonturen!

>> Test Seksbuddy GRATIS! <<

 

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.