Skip navigation

Relatieplanet.nl

Laatste update: februari 13, 2017

Relatieplanet bestaat al jaren en is één van de bekendste datingsites van Nederland. Volgens velen is Relatieplanet de beste datingsite van Nederland. De site richt zich op een breed publiek en heeft veel leden. Het is een « serieuze » datingsite om de ware liefde te vinden. Relatieplanet.nl is al jaren achter elkaar tot Website van het Jaar gekozen en is bovendien beoordeelt als de « Beste Betaalde Datingsite » volgens TROS Radar en VARA Kassa.

Hoe werkt het

Relatieplanet werkt zeer eenvoudig. Inschrijven is gratis en makkelijk. Je kan met een gratis inschrijving bij Relatieplanet meer dan met een gratis inschrijving bij vergelijkbare datingsites. Je kan na inschrijving meteen matches zoeken. Door een aantal vragen over jezelf in te vullen creëer je eenvoudig een eigen profielpagina en kunnen andere jou berichten sturen. Relatieplanet stuurt je desgewenst per mail ook regelmatig suggesties van kandidaten die mogelijk bij je passen. Je kunt ook zelf op vele manieren zoeken en kiezen wie je leuk lijkt. De profielpagina’s zijn uitgebreid met veel foto’s, dus je krijgt een duidelijke indruk of iemand bij je past. Je kunt 5 gratis interesseberichten sturen per dag. Met een betaald abonnement heb je nog meer mogelijkheden en de grootste kans op een date.

Belangrijkste kenmerken

Relatieplanet is een vaste waarde in de online datingwereld. De site heeft een grote actieve ledenbasis. Relatieplanet richt zich op een brede groep mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Oproepjes voor alleen seksueel contact worden door de site geweigerd. Als je echter op zoek bent naar de liefde, dan zit je goed bij Relatieplanet.nl. Alle profielen worden gecontroleerd zodat je er prettig en betrouwbaar kan daten. Relatieplanet is lid van het Keurmerk Veilig Daten en heeft het Thuiswinkel waarborg. De site organiseert tevens veel verschillende activiteiten voor singles. Ook heeft Relatieplanet een datingcoach. De klantenservice is 7 dagen in de week bereikbaar van 09:00 tot 23:00 zodat je altijd gelijk kan worden geholpen bij eventuele vragen, zowel per mail als telefonisch.

Waarom Relatieplanet kiezen ?

Relatieplanet is al jaren de populairste datingwebsite van Nederland en heeft veel prijzen gewonnen. Er is daardoor een groot aanbod en er zijn altijd duizenden mensen online. Met een gratis inschrijving kan je meer dan bij vergelijkbare websites en het betaalde lidmaatschap is goedkoper dan bij andere websites. Je kan kiezen uit verschillende abonnementen zodat je het eerst even kan proberen.
Bovendien wordt online daten met allerlei leuke offline evenementen gecombineerd. Van grootschalige feesten tot kleinschalige evenementen. Dit is dus een perfecte gelegenheid je matches in het echt te ontmoeten, of nieuwe mensen te ontdekken die je nog niet op de site had gezien. Een echte aanrader!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.