Skip navigation

Pepper.nl Review

Laatste update: april 3, 2018

Pepper.nl is een vrij jonge datingsite. Dit is te merken aan de manier waarop sociale media en met name Facebook in de site zijn verwerkt. Pepper is bedacht door een groep van 5 online daters die de bestaande datingsites niet meer van deze tijd vonden. Ze hebben input gevraagd aan andere online daters. Zo is Pepper.nl tot stand gekomen.

Pepper: Hoe werkt het?

Maak je profiel gratis aan aan de hand van je emailadres, voornaam en postcode. Je profielpagina is meteen een feit. Om je profielpagina verder in te vullen, kun je leuke foto’s en zelfs video’s van jezelf uploaden via Facebook, Youtube of gewoon vanaf je computer. Dit is een snelle veelzeggende en interactieve manier om jezelf te presenteren aan je matches. Je kunt interesses aangeven in de vorm van foto’s of video’s. Link bijvoorbeeld naar je favoriete band. Verder kun je meer persoonlijke informatie invullen over je beroep, opleiding, uiterlijk, etc. Rechts in het scherm zie je vervolgens een soort chatlijst van matches die online zijn.

Klik op een leuke match en begin een gezellig chatgesprek in een handomdraai. Je ziet je chatgesprek lings op het scherm. In het midden zie je een mix van jouw Facebookfoto’s en die van je match. Deze fotocollage wordt automatisch aangemaakt door Pepper.nl zodra je een chat begint met een match en zorgt voor veel gespreksstof. Op die manier valt het gesprek nooit stil. Als je je match graag beter wilt ontmoeten, dan druk je op de « just coffee » knop. Pepper stelt je dan een leuk café voor waar je samen kunt afspreken.

Pepper testen

De kans dat jij een date zult vinden met een leuke vrijgezel is zeer groot met Pepper. Dit komt omdat bij je Pepper gelinkt wordt met partners op basis van gemeenschappelijke interesses.
Een van de belangrijkste punten van deze website is dat Pepper’s team ervoor zorgt dat alle profielen zorgvuldig een voor een nagekeken worden. Dit betekent dus dat de gebruikers met wie je in aanraking komt serieus zullen zijn over hun romantische intenties.

Belangrijkste functies

Bekijk de 2 minuten durende video op de homepage van Pepper.nl om snel te begrijpen hoe de site werkt. Je profiel aanmaken is snel, gratis en vooral ook leuk ! De site is helemaal van deze tijd dankzij de Facebook plugin. De profielen zijn overzichtelijk en mooi. Je ziet in 1 oogopslag wat de hobbies, interesses, looks en persoonlijkheid is van je match. Je kunt met meerdere matches tegelijk chatten.

Verder is contact leggen erg eenvoudig dankzij de « just coffee » knop. Dankzij alle foto’s en video’s op de profielpagina heb je een goed idee van wie je match is. Uiteindelijk is het echter belangrijk de persoon in het echt te zien om te bekijken of het dan ook klikt. Dankzij de genoemde knop wordt afspreken erg laagdrempelig. Voor je het weet zit je in een gezellig café met een aantrekkelijke match. Je profiel aanmaken is gratis, maar om te chatten heb je een betalend lidmaatschap nodig. De prijzen liggen laag. Hoe langer je abonnement, hoe goedkoper het wordt.

Als een Premium-lid, kan je:

  • Matches ontvangen
  • Andere Premium-leden opzoeken
  • Berichten sturen zonder limiet
  • De chat gebruiken
  • Likes verzenden en ontvangen

Pepper tarieven

ABONNEMENT PRIJS PRIJS PER MAAND
1 maand 25.00€ 25.00€
3 maanden 45.00€ 15.00€
6 maanden 59.70€ 9.95€
 12 maanden 102.00€ 8.50€

Betrouwbaarheid en veiligheid

Een team van experts in het gebied van online dating zullen ervoor zorgen dat alle profielen op Pepper nagekeken worden, en aan alle eisen voldoen van online dating. Alle profielen waarvan verdacht wordt dat er valse informatie op staat, worden verwijderd.

Gebruikers hebben uiteraard ook de optie om andere gebruikers te blokkeren, mocht het zover komen.

Jou data is helemaal veilig, en de site gebruikt een security systeem met https verbindingen. Pepper biedt je ook een gids aan op het gebied van online dating zodat jij de beste online dating ervaring kunt krijgen en alles eruit kunt halen.

Pepper beoordeling: Onze mening

VOORDELEN
NADELEN
Gratis registratie

Profielen worden handmatig nagekeken door een groep online dating experts

Live chat support

Hele handige app

Je kan alleen de berichten van andere gebruikers zien en matches ontvangen wanneer je een Premium-lid bent

De slogan is « love to date ». Het samenstellen van je profielpagina is net zo leuk als het samenstellen van je facebook-profiel. Je kunt foto’s uploaden en zelfs video’s. Je kunt op dezelfde manier chatten als op Facebook. Als je op je privacy gesteld bent, hoef je niet persé met Facebook te linken. Je kunt zelf je matches zoeken op basis van een persoonlijkheidstest. Je kunt foto’s ‘liken’ en zo je interesse tonen in iemand. Zelfs met een gratis profiel kun je matches zoeken en volledige profielen bekijken. Je dient echter een full membership te kiezen als je met ze wil chatten. Pepper is de moderne, jonge keuze !

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.