Skip navigation

BeNaughty Review

Laatste update: april 17, 2020 door Tess

Het platform BeNaughthy is een van de grootste online casual dating sites in de wereld en is één van de meest vertrouwde website door duizenden Nederlandse vrijgezellen die op zoek zijn naar een geheime ontmoeting. De website is speciaal voor mensen die op zoek zijn naar plezier!

Sinds 2007, BeNaughthy is een casual dating site waar ongeveer 40,000 leden op zitten. Elke week melden zich meer vrijgezellen aan op het platform die op zoek zijn naar plezier. Ons slagingspercentage is 89%!

BeNaughthy: Hoe werkt het?

Lid worden van BeNaughthy is makkelijk en gratis. Je kunt binnen enkele minuten een profiel aanmaken, waar je alleen wat interessante details over jezelf en je verlangens moet aangeven. Waar ben je naar op zoek? Flirten met andere vrijgezellen, een friends with benefits relatie of een relatie waar geen regels zijn. Je kunt kiezen uit duizenden mogelijkheden!

Op het moment dat je je verlangens hebt beschreven, kun je op zoek naar andere mensen. Dit kunnen mensen bij jou in de buurt zijn, maar ook matches die door het platform zelf worden aangeraden.

Om het ijs te breken kun je deze vrijgezellen toevoegen zijn je vriendenlijst of aangeven dat je geïnteresseerd in ze bent door middel van winks.

Wanneer je iemand hebt gevonden die dezelfde interesses en verlangens heeft als jij, is het tijd om een privé gesprek te starten.

Wanneer je met meerdere vrijgezellen tegelijkertijd wilt chatten, kun je een algemene chatroom gebruiken.

BeNaughthy testen

Het platform is effectief en onze gebruikers zijn ook erg actief. Binnen enkele minuten na het aanmelden zul je veel profielbezoeken, berichten en winks ontvangen.
Zie ook onze voor- en nadelen tabel!

BeNaughthy.nl datingsite

Belangrijkste functies

Op BeNaughthy kun je koppelen met andere aantrekkelijke vrijzellen op verschillende manieren. Eén van de meest populaire manieren om dit te doen is “Hot or not”. Hiermee kun je je interesse tonen gebruikers.

Zelfs als je geen Premium account hebt, kun je een gesprek beginnen met gebruikers in chatrooms, meepraten op het forum, op zoek naar vrijgezellen met dezelfde interesses en kijken welke vrijgezellen online zijn op hetzelfde moment als jij. Het is ook mogelijk om gebruikers te blokkeren.

Wanneer je een Premium account hebt, kun je ook het volgende:

 • Stuur zoveel privé berichten als je wilt
 • Plaats jezelf bovenaan in de “Like Gallery” en wordt uitgelicht in “TopDates”
 • Bekijk andere profielen anoniem
 • Zet leesbewijzen aan of uit
 • Je profiel meer zichtbaar maken
 • Onbeperkt mobiele toegang
 • Profiteer van extra beveiliging

BeNaughthy tarieven

Abonnement
Prijs Prijs per maand
1 maand 24.99 EUR 24.99 EUR
3 maanden 67.47 EUR 22.49 EUR
 6 maanden 119.94 EUR 19.99 EUR

Betrouwbaarheid en veiligheid

Privacy en veiligheid zijn BeNaughty’s grootste prioriteiten! Ons team garandeert de beste ervaring door alle profielen te modereren. Hierbij verwijderen wij profielen die beledigend of ongepaste inhoud vertonen. Verder worden neppe profielen aangesproken en geblokkeerd.

Foto’s met een expliciete inhoud zijn verdoezeld en gebruikers zijn diegene die bepalen welke foto’s ze willen tonen in hun profiel.

Het platform gebruik een anti-fraude technologie om risico’s te verminderen wanneer je een Premium gebruiker bent.

BeNaughty: Abonnement opzeggen en account verwijderen

Wanneer je hebt besloten dat je klaar bent met je BeNaughty avontuur, zullen wij je helpen met het verwijderen van je BeNaughty account en profiel.

Wanneer je je hebt aangemeld voor Premium, is het belangrijk dat je deze goed opzegt, zodat je niet maandelijks verrast wordt door de afschrijving. Je kunt hier voor contact opnemen met de klantenservice van BeNaughty.

 1. Klik op je profielfoto (rechtsboven)
 2. Selecteer “Mijn instellingen” en scroll naar beneden. Hier selecteer je “verwijder mijn profiel”
 3. Er wordt je gevraagd om een reden voor het verwijderen aan te geven
 4. Bevestig het verwijderen van je profiel

BeNaughty ervaringen: Onze mening

VOORDELEN
NADELEN
Registratie is snel en helemaal gratis

Veel mogelijkheden voor interactie zijn beschikbaar

24/7 klantenservice

Vrouwen kunnen gratis berichten sturen

Handige blogposts en BeNaughty gids met tips voor het daten

3 dagen gratis proefperiode

Inhoud wordt gecontroleerd en geverifieerd door moderatoren

App is beschikbaar voor Android en iOs

Er zijn een aantal profielen beschikbaar zonder foto’s

Je kunt profielfoto’s niet in volledige grote bekijken totdat je een Premium account neemt

BeNaughty is een hele goede optie voor de easy-going Nederlandse verijgezlelen welke op zoek zijn naar plezierige en discrete dates.

Het platform geeft vrijgezellen mannen en vrouwen een veilige ruimte om met elkaar te communiceren. Je kunt onschuldig met een vrijgezel flirten in privé, chatten met meerdere vrijgezellen tegelijkertijd in de chatroom en een discrete en gepassioneerde date plannen met een andere avontuurlijke vrijgezel. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden!

Het ontmoeten en vinden van de perfecte casual match is een heel stuk makkelijker met BeNaughty. Probeer het nu zelf!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.