Skip navigation

50plusmatch Review

Laatste update: november 8, 2021 door Tess

Er zijn tegenwoordig tientallen datingsites. 50plusmatch richt zich op actieve 50plussers. Deze datingsite is een eenvoudige manier om andere 50+ singles te leren kennen. Ook is het een uitstekende manier om vriendschappen met leeftijdsgenoten op te doen.

Je kunt via de site emails versturen en chatten, maar als je je toekomstige levenspartner of goede vriend of vriendin liever in het echt ontmoet, dan kun je via een oproepje op de site heel makkelijk een evenement organiseren. Denk aan een gezellige borrel in je eigen stad of dorp, of een etentje. Huiver je ervan alleen op vakantie te gaan? Plaats dan een oproepje of iemand met je naar Italië wil. Alles kan.

50plusmatch: Hoe werkt het?

Lid worden van 50plusmatch gaat snel en is helemaal gratis. Registreren gaat namelijk in drie eenvoudige stappen.

Allereerst dien je jouw eigen profiel aan te maken. Beschrijf jezelf in enkele zinnen en voeg de mooiste foto’s van jezelf toe.

Zodra je profiel klaar is om gematcht te worden met andere singles, kun je gaan zoeken naar een potentiele date door gebruik te maken van de zoekoptie en aan de hand van je eigen criteria.

Vind je tot slot iemand die jouw aandacht trekt en die je graag beter wilt leren kennen? Zend dan eenvoudigweg een privebericht en je nieuwe liefdesverhaal is gestart!

50plusmatch testen

Gebruikers van 50plusmatch zijn erg betrokken, eerlijk en serieus. Het zijn over het algemeen 50+ singles die weten wat ze willen in een relatie en die niet twijfelen over hun bedoelingen. Wellicht is het juist daarom dat 99% van de gebruikers deze datingswebsite ook bij andere aanbeveelt.

Belangrijkste functies

Je kunt gratis inschrijven op 50plusmatch. Als gratis lid kun je 5 foto’s van jezelf plaatsen, andere leden zoeken, en interesseberichten versturen. Wil je echter uitgebreid mailen, chatten, oproepjes plaatsen, of aan evenementen deelnemen, dan heb je een premium lidmaatschap nodig. 50plusmatch hanteert daarmee erg lage prijzen.

Met een betaald lidmaatschap kun je:

  • Persoonlijke berichten sturen
  • Het zoekprofiel van andere leden zien
  • Gebruik maken van de messenger
  • Zien wie volledig of gratis lid is
  • Zien wie je profiel bezocht heeft
  • Gebruik maken van Things2Share

50plusmatch tarieven

Abonnement Prijs Prijs per maand
1 maand 29.95 EUR 29.95 EUR
3 maanden 59.85 EUR 19.95 EUR
6 maanden 89.7 EUR 14.95 EUR
1 jaar 119.4 EUR 9.95 EUR

Betrouwbaarheid en veiligheid

50plusmatch is erg veilige datingsite. De website heeft een team van experts in dienst die elk profiel handmatig checken. Als een profiel niet aan de strenge voorwaarden voldoet, wordt deze geblokkeerd. Daarom zul je hier ook niet zo snel een nepprofiel vinden.

Er wordt vertrouwelijk met je gegevens omgegaan en de gegevens in jouw profiel zijn enkel zichtbaar voor mensen die ook lid zijn van de datingcommunity.

50plusmatch beoordeling: Onze mening

VOORDELEN
NADELEN
Je kunt gratis registreren

De ideale datingsite voor singles van 50 jaar en ouder

Alle profielen worden handmatig gecheckt

Verdeling van geslacht op deze website: 48% mannen en 52% mannen

Goedkope mogelijkheden om Premium lid te worden

Een handige en uitgebreide blog met tips over dating

Applicatie beschikbaar die voor iOS en Android

Organiseer leuke activiteiten voor leden

Gebruikers met een basis account kunnen niet zien wie er hun profiel bezocht heeft

Als je zelf geen betaald lid bent, kun je niet zien welke leden er Premium zijn en welke niet

De site is erg duidelijk. Alles wijst zich vanzelf. Het is een leuke, snelle manier om gelijkgestemde vijftigplussers te leren kennen. Of je nu op zoek bent naar de liefde of naar een vriendschap, 50plusmatch is de juiste website. Deze relatie website combineert online daten met ontmoetingen in het echte leven. Of je nog werkt, met de VUT of met pensioen bent, er is altijd iemand te vinden die bij je levenspatroon past. Je zult je geen moment vervelen. Er zijn duizenden 50-plussers online op 50plusmatch.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.