Skip navigation

50liefde Review

Laatste update: december 20, 2021 door Tess

50liefde richt zich voornamelijk op de single ouderen mensen in de doelgroep vanaf 40 jaar. Leden van 50liefde zijn vooral op zoek naar een serieuze vriendschap of relatie. Vooral de laatste jaren schrijven ouderen mensen zich massaal in op een datingsite. 50liefde.nl is dan ook speciaal voor die doelgroep . 1 op de 3 mensen vind een partner en bij een premium comfort abonnement heb je 100% contactgarantie.

50liefde: Hoe werkt het?

Iedereen kan zich gratis inschrijven op 50liefde.nl waarna je direct je profiel kan invullen. Binnen enkele minuten kan je in contact komen met leden. Naast het sturen van berichten is het ook mogelijk om een smile te sturen. 50liefde.nl heeft een unieke tool voor het vinden van de perfecte partner door middel van hun partnervoorstel.

Het grote voordeel van deze site is dat je niet eindeloos door de vele profielen hoeft te scrollen om een potentiele date tegen te komen. 50liefde.nl is namelijk continu bezig om op grond van jouw voorkeuren een match voor je te vinden!

Aan de hand van veel verschillende criteria wordt bepaald welke profielen je als eerste te zien krijget. Eigenlijk is het niet meer dan het koppelen van mensen die gemeenschappelijke interesses hebben.

Wanneer iemand jouw aandacht trekt, kun je door een premium lid te worden een bericht naar of haar sturen.

Zodra je met verschillende mensen hebt gesproken, kun je helemaal zelf beslissen wie jij ziet als jouw potentiele partner. Het organiseren van een fantastische date ligt vervolgens helemaal in je eigen handen!

>> Test 50liefde Gratis! <<

50liefde testen

50liefde.nl is leuk en ook nog eens ontzettend eenvoudig in gebruik. Zelfs als je niet gewend bent om met dergelijke datingplatformen te werken, is deze online datingsite erg eenvoudig. Op basis van je interesses worden er potentiele matches voorgesteld. Je hoeft dus geen tijd te besteden met het zelf zoeken naar een leuke date. De gebruikers zijn hier erg serieus en nemen alleen contact op als ze erg in hun match geïnteresseerd zijn.

Belangrijkste functies

Alle leden op 50liefde worden handmatig gecontroleerd. Iedereen moet zich via een email verifiëren. Daarna ben je pas actief op de site. De site heeft een uitgebreid zoekformulier waardoor het zoeken naar een bepaalde voorkeur nog makkelijker is. Inschrijven is gratis maar wil je een bericht sturen heb je een premium lidmaatschap nodig.

Gebruikers met een basisaccount kunnen een profiel aanmaken, foto’s toevoegen, kijken welke matches ze hebben én gratis een ‘smile’ sturen naar een match.

Als je vervolgens een premium gebruiker wordt kun je:

  • Ongelimiteerd berichten sturen
  • Gebruik maken van de icognito modus
  • Controleren wie jouw profiel bezoekt
  • Zoeken op een geavanceerde wijze
  • Gebruikers blokken
  • De garantie dat je écht contact met iemand hebt.
  • Een Match spel spelen zonder beperkingen!

50liefde tarieven

Abonnement Prijs Prijs per maand
3 maanden 89.97 EUR 29.99 EUR
3 maanden 149.94 EUR 24.99 EUR
12 maanden  215.88 EUR  17.99 EUR

Betrouwbaarheid en veiligheid

Bij 50liefde.nl is je privacy gegarandeerd. Het platform maakt namelijk gebruik van een systeem die alleen beveiligde verbindingen toe laat. Daarnaast is er een speciaal team dat ieder profiel handmatig check. Daardoor is het een datingwebsite van hoge kwaliteiten erg betrouwbaar.

Voor diegenen die bang zijn voor hun anonimiteit en voor bedrog, verzorgt de website een eigen blog met tips om online dating veilig te houden. Het is natuurlijk het doel om gebruikers online een veilige date te bezorgen.

50liefde beoordeling: Onze mening

VOORDELEN
NADELEN
Gratis aanmelden!

Speciaal voor singles van 50+

Elk profiel wordt handmatig gecontroleerd

Interessante blog met tips over veilig daten

Een goede balans qua geslacht: 57% vrouw en 43% man

Speciale versie beschikbaar voor smartphones en tablets

Bepaalde mogelijkheden zoals bijvoorbeeld gedetailleerd zoeken of bekijken wie je profiel bezoekt, zijn alleen beschikbaar voor premium gebruikers

Wij zijn erg onder de indruk van de website. Het gebruiksgemak is erg duidelijk en erg overzichtelijk. Leden met een premium comfort abonnement hebben 100% contact garantie. Dat is een erg groot voordeel van deze site. Met 275.000 actieve leden is 50liefde een van de grootste datingsites speciaal voor de oudere single mensen.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.