Skip navigation

Hoe oefen je aantrekkingskracht via Internet Uit

Laatste update: oktober 9, 2015

Of je nou op een chat site of een dating site zit, het is echt belangrijk om te beseffen dat virtuele ontmoetingen slechts een gangpad zijn naar ontmoetingen in het echte leven! Online aantrekkingskracht uitoefenen, gebeurt echter niet zomaar! In ons advies voor singels benadrukken wij altijd dat online platforms gebruikt moeten worden voor het ontmoeten van mensen met als enig doel om die eerste date zo snel mogelijk te krijgen. Het doel van jouw verleidingsspel hoort niet te zijn om tijd door te brengen op het internet maar om bruikbare resultaten te krijgen zoals een email adres of een telefoonnummer. Natuurlijk, flirt op het internet, maar wees je ervan bewust dat het slechts een middel is voor een groter doel.

Contact leggen op een dating site

In het algemeen geldt dat mensen die, net als jij, andere mensen willen ontmoeten de nodige contactgegevens zullen verstrekken zodat je contact met ze kan opnemen. Op dating sites bieden privé berichten jou de mogelijkheid een online gesprek te starten. Probeer persoonlijke contactgegevens te bemachtigen, zoals een email adres en een telefoonnummer van het betreffende individu.

Als je eenmaal hun email adres op zak hebt, zal een elektronische correspondentie beginnen en deze kan gauw erg verslavend worden. Om jouw kansen op succes te vergroten, focus niet op het profiel van slechts één persoon, maar contacteer verschillende individuen. Bombarderen door een groepsmail techniek te gebruiken hoort met extreme voorzichtigheid te gebeuren omdat als jouw ontvangers doorkrijgen dat jouw email simpelweg een onderdeel is van een “grotere taart”, zul je punten verliezen!

Elektronische correspondentie hoort niet eeuwig door te gaan. Onthoud dat je uiteindelijke doel is om de persoon in levenden lijve te ontmoeten! Sommige vrouwen kunnen besluitelozer zijn dan andere als het aankomt op het omgaan met het vooruitzicht van een eerste afspraakje, vanwege verlegenheid, angst voor het onbekende, of zelfs onzekerheid.

Veel singels ontmoeten

Wij adviseren dat je niet op slechts één persoon focust om zo het beste te halen uit je kansen in online dating. Aan de andere kant, ga ook niet 10 verschillende conversaties aan als je ze niet allemaal tegelijkertijd aankan. Jouw partner moet zich uniek voelen. Bijvoorbeeld, als je aan het chatten bent, moet je in staat zijn om in minder dan één minuut te antwoorden, anders loop je het risico aan de kant gezet te worden.

Bemachtig een telefoonnummer

De eerste stap naar een date in het echte leven is een gesprek via de telefoon. Niet meer verschuilen achter online chats en emails, het is tijd om een echt gesprek te starten, luid en duidelijk pratend! Dat gezegd, je zal niet aan sms’en ontkomen als aanvulling op jullie gesprek, maar voordat je in die fase belandt, moet je een telefoonnummer zien te bemachtigen!

In de regel hoor je niet te snel om een telefoonnummer te vragen, of niet zo subtiele hints te laten vallen zoals “heb jij niet iets kleins voor mij?”. Wat je ook doet, doe dit niet! In plaats van te vragen naar het telefoonnummer van de ander, waarom bied je de jouwe niet aan, de deur openend naar intiemere communicatie? Het is echt makkelijk om een korte email of bericht met je persoonlijke telefoonnummer te sturen met de woorden “schroom niet om me eens te bellen voor een gesprekje van 5 minuten”. Je zou dit zelfs kunnen opvolgen met het charmante “ik zou graag met je willen spreken”. Maar ga niet verder dan dat!

Als je een antwoord krijgt, dan heb jij gewonnen!

Learn more about "Ons advies voor singles"

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.