Skip navigation

Hoe combineer je sport en een relatie ?

Laatste update: december 28, 2015

Breng je je vrije avonden voornamelijk door in de sportschool en in het café met je (met name mannelijke) vrienden en ben je bang dat een vrouw je passie en vrijetijdsbestedingen niet snapt… Geen zorgen, hier is een oplossing voor!

“Compromissen sluiten” is een term die vaak wordt vaak klinkt in een relatiecrisis. Sommigen beoefenen hun sport dermate intensief dat het bijna niet lukt om dit te combineren met een relatie.

Voor deze fanatiekelingen bestaan er websites zoals bijvoorbeeld Run2meet. Met behulp van deze websites vind je iemand om mee te sporten, en wellicht meer! Een tennispartner of hardloopmaatje vinden was zelden zo eenvoudig! Met deze slimme diensten vind je iemand om gezellig mee te sporten én je leert er mensen mee kennen die op dezelfde golflengte zitten. Een relatie met iemand die achter je sportieve inspanningen staat en je toejuicht jezelf te overtreffen; dat is een ideale situatie voor een fanatieke sporter die er geen zin in heeft om verantwoording af te leggen over zijn trainingen en gedrevenheid voor zijn sport!

Datingsites rondom een thema worden alsmaar populairder en met reden: het bijeenbrengen van singles met een gedeelde interesse verhoogt de kans op succes aanzienlijk. Afspraakjes waarbij je samen naar een restaurant gaat zijn zo gewoontjes, pak het eens anders aan en ga de sportieve uitdaging met elkaar aan!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.